Donaris 930 x 122

copil bătut

Caz revoltător! Copil de 7 ani, bătut de profesor pentru că nu știa tabla înmulțirii!

Caz revoltător în Vaslui. Un copil de 7 ani ar fi fost bătut de învățător cu un băț în palme pentru că nu știa tabla înmulțirii.

Citiți și: Caz halucinant Argeș. Un jandarm a bătut un copil de 10 ani

Incidentul ar fi avut loc la Școala Protopopești, comuna Tăcuta, din județul Vaslui și a fost făcut public chiar de mama copilului implicat, pe o rețea de socializare, notează Digi24.

„Să vă arăt cum arată bietul copil de 7 ani care a fost bătut cu bățul la mânuțe de domnul învățator de la școala Protopopești, comuna Tăcuta pentru ca nu știa tabla înmulțirii.

Citiți și: Copil bătut și înfometat de părinte

Acești învățători, profesori, care după atâția ani de la Revoluție nu au învățat nimic despre educarea copiilor într-un mod normal…

Vrem în școala noastră profesori și învățatori care au răbdare cu copiii. Acest copil este traumatizat, nu vrea sa meargă la școala de frică!”, a scris mama băiatului în postarea care însoțea fotografia cu palmele copilului său.

În urma postării făcute de femeie, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Vaslui s-a autosesizat.

„O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui, Andrei Huiban.

Sursă foto: Digi24

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetățean spune:

    Văi săracul!! Bine că nu l a omorât!!! Iar mamițica, maimuțica să lase dracului Facebook îl și să l învețe pe copil,că de-aia e așa tâmpit săracu!!!

  • Robert spune:

    „Cetățene,, , vai mama noastră ! Toată viața m-am ferit de oameni ca tine. Ești la mii de ani distanță de realitate.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90