pizzeria sapori  930 122

fc arges

Ce a pățit un suporter al FC Argeș în București! Mai mulți suporteri dinamoviști l-au luat „la ochi”!

Suporter al FC Argeș, tâlhărit! Trei bărbați, reținuți!

Citiți și: E clară treaba: Ce spune, de fapt, Coman despre venirea lui Dică

Trei suporteri dinamoviști au fost reținuți și doi puși sub control judiciar după ce au tâlhărit un susținător din Capitală al echipei FC Argeș pe o stradă din Sectorul 3, a transmis Poliția azi.

Conform surselor G4Media, este vorba de cinci suporteri ai echipei Dinamo București care au lovit și au furat tricoul cu însemnele „BVB” (Brigada Vulturii București), facțiune a galeriei echipei FC Argeș, unui alt bărbat.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Comunicatul integral al Poliției:

„La data 13 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare 5 mandate de aducere, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt,la data de 28 august 2022, în jurul orei 23:30, Secția 12 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, în vârstă 37 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă, din Sectorul 3, ar fi fost lovit de mai multe persoane și deposedat de tricoul pe care îl purta, ce avea însemnele unei galerii a unei echipe de fotbal.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente, iar în urma cercetărilor efectuate au fost identificați 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani.

Aceștia au fost conduși la audieri, iar în cursul zilei de ieri, 3 dintre aceștia au fost reținuți și față de 2 bărbați procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.”.

Sursa: G4media.ro

Foto: descriptiv

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90