pizzeria sapori  930 122

fc arges

Ce a pățit un suporter al FC Argeș în București! Mai mulți suporteri dinamoviști l-au luat „la ochi”!

Suporter al FC Argeș, tâlhărit! Trei bărbați, reținuți!

Citiți și: Exclusiv. Coman: Antrenori care fac cu 60 de copii într-o grupă!

Trei suporteri dinamoviști au fost reținuți și doi puși sub control judiciar după ce au tâlhărit un susținător din Capitală al echipei FC Argeș pe o stradă din Sectorul 3, a transmis Poliția azi.

Conform surselor G4Media, este vorba de cinci suporteri ai echipei Dinamo București care au lovit și au furat tricoul cu însemnele „BVB” (Brigada Vulturii București), facțiune a galeriei echipei FC Argeș, unui alt bărbat.

Citiți și: E OFICIAL! Coman la FC Argeș!

Comunicatul integral al Poliției:

„La data 13 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare 5 mandate de aducere, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt,la data de 28 august 2022, în jurul orei 23:30, Secția 12 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, în vârstă 37 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă, din Sectorul 3, ar fi fost lovit de mai multe persoane și deposedat de tricoul pe care îl purta, ce avea însemnele unei galerii a unei echipe de fotbal.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente, iar în urma cercetărilor efectuate au fost identificați 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani.

Aceștia au fost conduși la audieri, iar în cursul zilei de ieri, 3 dintre aceștia au fost reținuți și față de 2 bărbați procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.”.

Sursa: G4media.ro

Foto: descriptiv

 

555 X 222 CAPRA
570 X 90 CAPRA 3