NOR CURIER 930X122

prognoza meteo

Ce ne așteaptă după arșița cumplită

Potrivit prognozei ANM, după arșița cumplită care a lovit România, vremea revine la normal în luna septembrie.

Citiți și: Temperaturi extreme: Schimbări majore ale vremii de 1 Mai și Paște!

Veștile din partea meteorologilor sunt bune.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în ultima săptămână de vară și prima de toamnă, apoi vor deveni normale pentru luna septembrie, conform prognozei pentru următoarele patru săptămâni, transmisă astăzi.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 august

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele nordice și estice.

Regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea sud- vestică a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară.

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 august – 5 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo pentru săptămâna5 – 12 septembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va avea o tendință excedentară în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna12 – 19 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nordice.

Foto descriptiv

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3