EcoMoto 930×122

prognoza meteo

Ce ne așteaptă după valul de frig și ploi

După valul de frig și ploi din ultima perioadă, temperaturile vor crește în următoarele zile, însă pentru un interval scurt, anunță meteorologii.

Citiți și: În sfârșit! Vestea mult așteptată a venit de la meteorologi!

Potrivit prognozei meteo pe două săptămâni publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), după data de 8 septembrie sunt așteptate din nou ploi în toată țara.

Cum va fi vremea în Muntenia în intervalul 6 – 18 septembrie

Citiți și: ANM a schimbat total prognoza! Fenomenele extreme lovesc fără milă

În următoarele trei zile, valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, media maximelor va fi în jurul a 24 de grade, iar cea a minimelor de 12 – 13 grade, dar în perioada 8 – 11 septembrie vremea va deveni caldă, astfel încât temperaturile diurne vor tinde spre medii de 27 – 29 de grade, în timp ce valorile nocturne vor fi de 15 – 16 grade.

Ulterior, în cea de-a doua săptămână, regimul termic va fi unul relativ constant cu medii ale maximelor de 25 – 26 de grade şi ale minimelor de 12 – 13 grade.

Probabilitatea pentru ploi slabe, trecătoare şi pe arii restrânse, va fi mai ridicată după 10 septembrie.

VREMEA LA PITEȘTI

Și la Pitești temperaturile urcă treptat. Vineri, 9 septembrie, mercurul din termometre va urca până la 28 de grade Celsius.

În cursul nopții, temperaturile se situează în jurul valorii de 10 – 12 grade.

În weekend vremea va fi extrem de frumoasă, cu temperaturi de peste 25 de grade Celsius. De asemenea, sunt șanse și de precipitații.

Începând de luni, 12 septembrie, temperaturile scad brusc și se anunță ploi. Maximele se vor situa în jurul valorii de 21 de grade.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90