New Profesional Consult 930 x 122

fotbal

Iată ce planuri are noul antrenor al lui SCM Piteşti!

Valentin Sinescu, noul antrenor principal al echipei de Liga a III-a SCM Piteşti (care ţinteşte promovarea), şi Iulian Crivac, fost antrenor principal, în prezent secund, au fost invitaţii lui Tudor Pendiuc în conferinţa de presă de astăzi a Primăriei.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Cu această ocazie, Sinescu a vorbit despre planurile sale privind echipa finanțată de Primărie.

„Nu sunt magician să fac minuni dacă nu sunt sprijinit de municipalitate! Am plecat de la Câmpina, acolo unde plăţile se făceau şi în avans, pentru a face performanţă în Piteşti, în oraşul lui Dobrin, care merită echipă în prima Ligă.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

Dar tradiţia nu mai ţine de foame! Avem nevoie de jucători noi, vom lua vreo 3 din Liga a II-a, care, împreună cu 4-5 jucători de acum, să constituie nucleul pentru al doilea eşalon valoric al ţării. O vom lua pas cu pas, vreau să îmi ating obiectivul de a promova cu această echipă. Mie unul îmi plac criticile, le găsesc constructive şi utile”, a spus tehnicianul, care a antrenat şi echipa de primă Ligă Astra Ploieşti (acum Astra Giurgiu). (Foto: gsp.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3