New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

pitesti

CITEȘTE Ce proiect are Primăria pentru zona Craiovei-Turceşti!

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, a anunţat astăzi care sunt obiectivele cele mai importante ce vor fi realizate anul viitor în municipiu.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Unul dintre ele este cel privind construcţia pasajului rutier Podul Viilor, iar un altul – acela de reabilitare a infrastructurii urbane pe o suprafaţă totală de 40 de hectare de teren din oraş (străzi, alei, spaţii verzi și parcări). În plus, va fi finalizată investiţia de modernizare a parcului Ştrand, banii fiind asiguraţi din surse europene.

De asemenea, pentru zona Craiovei-Turceşti se are în vedere amenajarea unui parc mai puţin obişnuit. Acesta va fi clădit pe un canal pluvial care va fi casetat şi umplut cu pământ fertil (în unele zone se va ajunge la 3 metri de umplutură), urmând ca apoi să fie plantaţi arbori şi pus gazon. Parcul va avea o lungime totală de peste 700 de metri.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3