Donaris 930 x 122

agresiune sexuală

Ce s-a întâmplat cu piteșteanul de 70 de ani care a agresat sexual o minoră luată la ocazie

Update, 23 septembrie, ora 14.32, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: A rămas fără 76.000 € după ce a fost îmbătat de 2 femei! Ce i-au promis individele

„Bărbatul de 70 de ani, reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești în cursul zilei de 22 septembrie, a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care au dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

De asemenea, prin măsura preventivă, celui în cauză i-au fost impuse, alături de alte obligații, și obligația de a nu se apropia și de a nu lua legătura prin nicio modalitate cu persoana vătămată, respectiv de a nu transporta, cu autoturismul, persoane de sex feminin.”

Citiți și: Pitești. Atenție la acest bărbat! Ce i-a făcut unei fete este scandalos!

Știrea inițială, 22 septembrie, ora 15.30 – Argeș: Revoltător! Fată de 15 ani, agresată sexual de bărbatul care a luat-o la ocazie

Caz revoltător în Argeș! O fată de 15 ani a fost agresată sexual de bărbatul care a luat-o la ocazie.

Incidentul a avut loc în data de 19 august.

Individul, un piteștean în vârstă de 70 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 21 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 70 de ani, din Pitești.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 19 august a.c., o minoră de 15 ani, care a plecat cu un autovehicul de ocazie, a fost agresată sexual de către conducătorul autoturismului, identificat ulterior în persoana bărbatului de 70 de ani.

În ziua de 21 septembrie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: observator.ro

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90