Donaris 930 x 122

eliberat

Ce s-a întâmplat cu pușcăriașul care nu a vrut să plece de la închisoare

Update, ora 15:53

Deținutul în vârstă de 39 de ani, eliberat ieri din Penitenciarul Găești, acolo unde își ispășea pedeapsa, a ajuns astăzi la Penitenciarul Colibași din Mioveni.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În perioada 22 – 27 septembrie, bărbatul a fost transferat de la Penitenciarul Găești, la Penitenciarul Colibași, pentru a ajunge la Tribunalul Argeș, acolo unde a fost judecată eliberarea sa condiționată.

Când a fost făcut acest transfer, deținutul a ajuns în închisoarea din Argeș cu tot cu bunurile pe care le deținea. În momentul în care a plecat însă, bunurile lui au rămas tot la Colibași, urmând ca cei din conducerea penitenciarului să le transfere ulterior la Penitenciarul Găiești.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

În concluzie, deținutul care a refuzat să părăsească ieri închisoarea din Găiești a venit astăzi la Mioveni pentru a-și căuta bunurile.

În legătură cu acest subiect, ePitești a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibași din Mioveni, Laura Olteanu, pentru un punct de vedere oficial.

„Astăzi a venit în fața închisorii pentru a întreba unde îi sunt bunurile. Nu a fost vorba despre niciun scandal. I s-a transmis că bunurile vor fi transferate la Penitenciarul Găești, de unde le poate ridica ulterior”, a declarat Laura Olteanu, în exclusivitate pentru ePitești.

Știrea inițială, ora 09:50 – Ireal! Pușcăriaș eliberat, scos cu forța din închisoare

Un deținut proaspăt eliberat din închisoare a refuzat să iasă din Penitenciarul Găești.

Polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a-l scoate din celulă.

Ulterior, bărbatul s-a întins pe strada din fața închisorii.

În vârstă de 39 de ani, tânărul a refuzat să plece din închisoare, iar când a fost în sfârșit dat afară, s-a întins pe stradă și a blocat traficul.

Bărbatul, care a executat o pedeapsă pentru tentativă de omor, a fost amendat cu 2000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Momentan, nu se cunosc motivele pentru care tânărul a refuzat să plece din închisoare.

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut sa părăsească Penitenciarul.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică„, se arată într-o informare a Poliției.

Sursă: Antena3.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3