930×122 CAPRA 5

eliberat

Ce s-a întâmplat cu pușcăriașul care nu a vrut să plece de la închisoare

Update, ora 15:53

Deținutul în vârstă de 39 de ani, eliberat ieri din Penitenciarul Găești, acolo unde își ispășea pedeapsa, a ajuns astăzi la Penitenciarul Colibași din Mioveni.

Citiți și: Argeș. S-a dat drept polițist și a cerut șpagă unei femei

În perioada 22 – 27 septembrie, bărbatul a fost transferat de la Penitenciarul Găești, la Penitenciarul Colibași, pentru a ajunge la Tribunalul Argeș, acolo unde a fost judecată eliberarea sa condiționată.

Când a fost făcut acest transfer, deținutul a ajuns în închisoarea din Argeș cu tot cu bunurile pe care le deținea. În momentul în care a plecat însă, bunurile lui au rămas tot la Colibași, urmând ca cei din conducerea penitenciarului să le transfere ulterior la Penitenciarul Găiești.

Citiți și: S-a dat alarma la un depozit de lângă Pitești!

În concluzie, deținutul care a refuzat să părăsească ieri închisoarea din Găiești a venit astăzi la Mioveni pentru a-și căuta bunurile.

În legătură cu acest subiect, ePitești a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Colibași din Mioveni, Laura Olteanu, pentru un punct de vedere oficial.

„Astăzi a venit în fața închisorii pentru a întreba unde îi sunt bunurile. Nu a fost vorba despre niciun scandal. I s-a transmis că bunurile vor fi transferate la Penitenciarul Găești, de unde le poate ridica ulterior”, a declarat Laura Olteanu, în exclusivitate pentru ePitești.

Știrea inițială, ora 09:50 – Ireal! Pușcăriaș eliberat, scos cu forța din închisoare

Un deținut proaspăt eliberat din închisoare a refuzat să iasă din Penitenciarul Găești.

Polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a-l scoate din celulă.

Ulterior, bărbatul s-a întins pe strada din fața închisorii.

În vârstă de 39 de ani, tânărul a refuzat să plece din închisoare, iar când a fost în sfârșit dat afară, s-a întins pe stradă și a blocat traficul.

Bărbatul, care a executat o pedeapsă pentru tentativă de omor, a fost amendat cu 2000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Momentan, nu se cunosc motivele pentru care tânărul a refuzat să plece din închisoare.

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut sa părăsească Penitenciarul.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică„, se arată într-o informare a Poliției.

Sursă: Antena3.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3