New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

Ce se întâmplă cu cel mai greu lot al autostrăzii Pitești – Sibiu

Noi vești despre autostrada Pitești – Sibiu

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Constructorul austriac Porr a început organizarea de șantier pe secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu – Pitești, a anunțat Asociația Pro Infrastructură (API).

Din informațiile API, lucrările pe cei aproape 10 kilometri ar urma să înceapă în primăvara anului viitor.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Pe secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu-Pitești, un „ciot” de 9,86 kilometri între Tigveni și Curtea de Argeș, constructorul va avea o viață mult mai grea (decât pe secțiunea 1 – n.r.), pe un relief mai dificil, traseul incluzând Tunelul Momaia lung de 1,35 km, au mai spus reprezentanții API.

Autostrada Sibiu – Piteşti, cu o lungime de peste 122 de km, este împărțită în cinci secțiuni. Austriecii de la Porr vor construi și secțiunea 4. Italienii de la WeBuild/Astaldi și-au adjudecat secțiunile 3 și 5 iar secțiunea 2 a fost câștigată de turcii din asocierea Mapa – Cengiz.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Vlad Paraschiv spune:

    Chestiunile ăstea de sectorizare, fiecare sector oricât de CIOT ar fi fiind tratat că o AUTOSTRADĂ ÎNTREAGA, cu TOT CORTEGIUL de FAZE și PROCEDURI ( CONTRACTARE, SF, PROIECTARE, EXECUȚIE, etc) mi se pare un CUMPLIT MEȘTEȘUG de ÎNCERCARE a RĂBDĂRII acestui POPOR ROMÂN, BLAJIN. NU VĂ E PIC DE RUȘINE MĂ EXCROCILOR ? VOI CREDEȚI CĂ NOI NU NE DĂM SEAMA CĂ TOATE ACESTE TÂMPENII INVENTATE DE VOI AU SINGUR SCOP SIFONAREA BANILOR PUBLICI ? Crezând voi că cu căt lungiți LĂLĂIALĂ ASTA IMBECILĂ NU SE VA MAI PERCEPE SUNETUL ACELA SPECIFIC SORBULUI de SIFONARE ?
    De ce mă NU ÎNFIINȚAȚI O REGIE NATIONALĂ DE EXECUȚIE DE AUTOSTRĂZI CĂREIA SĂ-I FACEȚI PROGRAM DE TERMENE DE REALIZARE A LUCRĂRILOR? Voi credeți că noi nu pricepem DE CE ? Ptr că ASTFEL ar dispare UNICUL VOSTRU INTERES : OBȚINEREA ACELOR COMISIOANE, ptr fiecare din SEGMENTELE în care SECTORIZATI voi o AUTOSTRADĂ, ptr fiecare FAZĂ de REALIZARE a acestor tipuri de lucrări.
    De ce trebuie să aștepte poporul român câte 5-6 ani ptr câte un CIOT de AUTOSTRADĂ ? Măcar NU VĂ TRECE PRIN CAP SĂ LE PROGRAMAȚI pe TOATE în PARALEL (în același TIMP), NU SEGVENTIAL. NE-AM SĂTURAT, IMBECILILOR !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90