930×122 CAPRA 5

autostrada

Ce se întâmplă cu cel mai greu lot al autostrăzii Pitești – Sibiu

Noi vești despre autostrada Pitești – Sibiu

Citiți și: Visăm la mașini electrice, dar curentul pică la câțiva cm de zăpadă și o pală de vânt!

Constructorul austriac Porr a început organizarea de șantier pe secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu – Pitești, a anunțat Asociația Pro Infrastructură (API).

Din informațiile API, lucrările pe cei aproape 10 kilometri ar urma să înceapă în primăvara anului viitor.

Citiți și: Se pun bazele unui proiect extrem de ambițios pentru Pitești!

Pe secțiunea 4 a Autostrăzii Sibiu-Pitești, un „ciot” de 9,86 kilometri între Tigveni și Curtea de Argeș, constructorul va avea o viață mult mai grea (decât pe secțiunea 1 – n.r.), pe un relief mai dificil, traseul incluzând Tunelul Momaia lung de 1,35 km, au mai spus reprezentanții API.

Autostrada Sibiu – Piteşti, cu o lungime de peste 122 de km, este împărțită în cinci secțiuni. Austriecii de la Porr vor construi și secțiunea 4. Italienii de la WeBuild/Astaldi și-au adjudecat secțiunile 3 și 5 iar secțiunea 2 a fost câștigată de turcii din asocierea Mapa – Cengiz.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Vlad Paraschiv spune:

    Chestiunile ăstea de sectorizare, fiecare sector oricât de CIOT ar fi fiind tratat că o AUTOSTRADĂ ÎNTREAGA, cu TOT CORTEGIUL de FAZE și PROCEDURI ( CONTRACTARE, SF, PROIECTARE, EXECUȚIE, etc) mi se pare un CUMPLIT MEȘTEȘUG de ÎNCERCARE a RĂBDĂRII acestui POPOR ROMÂN, BLAJIN. NU VĂ E PIC DE RUȘINE MĂ EXCROCILOR ? VOI CREDEȚI CĂ NOI NU NE DĂM SEAMA CĂ TOATE ACESTE TÂMPENII INVENTATE DE VOI AU SINGUR SCOP SIFONAREA BANILOR PUBLICI ? Crezând voi că cu căt lungiți LĂLĂIALĂ ASTA IMBECILĂ NU SE VA MAI PERCEPE SUNETUL ACELA SPECIFIC SORBULUI de SIFONARE ?
    De ce mă NU ÎNFIINȚAȚI O REGIE NATIONALĂ DE EXECUȚIE DE AUTOSTRĂZI CĂREIA SĂ-I FACEȚI PROGRAM DE TERMENE DE REALIZARE A LUCRĂRILOR? Voi credeți că noi nu pricepem DE CE ? Ptr că ASTFEL ar dispare UNICUL VOSTRU INTERES : OBȚINEREA ACELOR COMISIOANE, ptr fiecare din SEGMENTELE în care SECTORIZATI voi o AUTOSTRADĂ, ptr fiecare FAZĂ de REALIZARE a acestor tipuri de lucrări.
    De ce trebuie să aștepte poporul român câte 5-6 ani ptr câte un CIOT de AUTOSTRADĂ ? Măcar NU VĂ TRECE PRIN CAP SĂ LE PROGRAMAȚI pe TOATE în PARALEL (în același TIMP), NU SEGVENTIAL. NE-AM SĂTURAT, IMBECILILOR !

570 X 90 CUMPANA 3