Donaris 930 x 122

spitalul judetean

Ce se întâmplă, de fapt, la Spitalul Județean cu privire la ,,fake news”

Ce se întâmplă, de fapt, la Spitalul Județean cu privire la ,,fake news”

Citiți și: Exclusiv| ÎPS Calinic, adus de urgență la Spitalul Județean din Pitești

În urma unor informații false difuzate pe o pagină de social media, Conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJU Pitești) aduce clarificări.

Concret, s-ar fi vehiculat faptul că, din cele cinci lifturi cu care este prevăzută unitatea spitalicească, funcționează doar unul.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Conform unui comunicat de presă transmis de Spitalul Județean, pe data de 29.05.2024, SJU Pitești a încheiat contractul pentru reparații capitale ale ultimelor două ascensoare de 6 persoane care necesitau acest lucru.

Ce se întâmplă, de fapt, la Spitalul Județean cu privire la ,,fake news”

Aceste ascensoare sunt destinate exclusiv aparținătorilor și contractul are o valoare de 194.652,37 lei (inclusiv T.V.A.), finanțat integral din bugetul județului Argeș.

În prezent, în cadrul SJU Pitești funcționează trei lifturi mari.

Acestea sunt disponibile atât pentru pacienți, cât și pentru aparținători.

Reparația capitală și punerea în funcțiune a două dintre aceste lifturi mari au fost finalizate la sfârșitul anului 2023.

După finalizarea reparațiilor  la cele două lifturi destinate exclusiv aparținătorilor, toate cele cinci lifturi ale spitalului vor fi funcționale.

Conform contractului, lucrările se vor desfășura pe parcursul a 75 de zile lucrătoare, având ordin de începere a lucrărilor din data de 05.06.2024, transmit reprezentanții spitalului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90