930×122 CAPRA 5

auchan

Ce se întâmplă la penitenciar este neașteptat!

Ce se întâmplă la penitenciar este neașteptat!

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Deținuții de la Penitenciarul Mioveni pot face cumpărături online.

În acest sens, a fost începută o colaborare cu Auchan. Iar în perioada următoare, persoanele private de libertate vor putea să își achiziționeze și medicamente.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

„Anul trecut, am invitat toți operatorii economici, indiferent de dimensiunea afacerii lor, să participe la prezentarea ofertelor pentru cumpărături online destinate persoanelor private de libertate.

După traversarea unei perioade litigioase în cadrul procedurii de selecție, suntem bucuroși să anunțăm că astăzi dăm startul acestei inițiative.

Primele pachete comandate de la Auchan au sosit deja într-o secție de deținere, marcând începutul unei noi etape pentru Penitenciarul Mioveni.

Ce se întâmplă la penitenciar este neașteptat!

De mâine, ne angajăm să continuăm implementarea acestui program și în celelalte secții.

Asigurându-ne că întregul proces funcționează corect și oferind posibilitatea de achiziționare a produselor la prețuri mai accesibile.

Penitenciarul Mioveni se adaptează cerințelor vremurilor.

Și introduce o nouă modalitate de exercitare a dreptului la cumpărături pentru persoanele private de libertate – în mediul online!

Totodată, în perioada imediat următoare, vom iniția selecția unui operator economic care comercializează produse farmaceutice.

Garantând transparența și concurența corectă, cu scopul de a facilita munca polițiștilor de penitenciare.”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Mioveni.

Foto: Arhivă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3