Eurial 930 x 122

aragaz Whirlpool

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați un aragaz Whirlpool

Prima decizie atunci când cumpărați un aragaz Whirlpool este să evaluați dacă locuința dumneavoastră este dotată cu gaz sau cu energie electrică. Dacă aveți posibilitatea de a alege, puteți lua decizia în funcție de preferințele personale și de obiceiurile de gătit/coacere ale familiei dumneavoastră.

– Electric – atât elementele de gătit, cât și cuptorul sunt încălzite cu ajutorul energiei electrice.

– Doar gaz – atât elementele de gătit cât și cuptorul sunt alimentate cu energie pe bază de gaz.

– Combustibil dual – gazul va alimenta arzătoarele și energia electrică va alimenta cuptorul. Ambele surse de energie trebuie să fie instalate, pentru a utiliza Dual Fuel.

Găsirea combinației perfecte de estetică și opțiuni de gătit este scopul final atunci când selectați aragazul perfect pentru casa dvs. Cu selecția largă de opțiuni, tehnologie și design din zilele noastre, există multiple opțiuni de aragaz Whirlpool disponibile, pentru a se potrivi nu numai nevoilor dumneavoastră de gătit, ci și pentru a se potrivi bucătăriei dumneavoastră. Iată trei stiluri din care puteți alege:

ARAGAZ CU CONTROL FRONTAL

Aragazurile cu comenzi pe panoul frontal au un aspect premium, încorporat, pentru a se potrivi perfect între blatul dvs. Comenzile se află pe partea frontală și nu există un panou posterior, ceea ce vă permite să vă puneți în valoare backsplash-ul. De asemenea, comenzile din față oferă un acces convenabil, astfel încât nu trebuie să vă întindeți peste plita de gătit.

Părțile laterale ale unui aragaz Whirlpool cu control frontal sunt finisate, astfel încât oferă flexibilitatea de a-l plasa chiar și la capătul unei piste de blat. Are un cuptor și un aragaz. Dacă sunteți în căutarea unui aspect premium fără un preț premium, acest stil poate fi alegerea potrivită pentru dvs.

ARAGAZ CU CONTROL EXTERIOR

Aragazurile cu control posterior au un panou posterior și laturi finisate. Acest stil este foarte bun pentru flexibilitate în amplasare, deoarece aparatul poate fi montat între dulapuri, la capătul unui dulap sau chiar singur. Comenzile cuptorului și/sau ale plitei sunt amplasate pe panoul din spate. Aragazurile cu control din spate pot fi găsite în toate categoriile de preț, de la nivelul de bază la cel premium, în funcție de nevoile familiei dvs.

ARAGAZ CU CUPTOR DUBLU

Cuptoarele cu două cuptoare sunt disponibile în diferite dimensiuni: un cuptor superior mai mic asociat cu unul mai mare în partea de jos, combinația opusă sau două cuptoare de aceeași dimensiune. Dacă vă gândiți la un cuptor electric Whirlpool dublu, gândiți-vă la ceea ce gătiți și coaceți des, cât de des și pentru câte persoane gătiți. Pe baza acestor considerente, utilizarea unui cuptor dublu – poate însemna că folosiți cuptorul mai mic pentru cea mai mare parte a gătitului/coacerii, iar cel mai mare pentru evenimente familiale mai mari. În plus, aceste cuptoare vă permit să coaceți prăjituri într-un cuptor în timp ce gătiți o friptură în celălalt!

SUPRAFAȚA DE GĂTIT

Suprafața de gătit, denumită și blat, este disponibilă într-o varietate de formate. După ce ați ales formatul, ar trebui să acordați atenție configurației blatului de gătit sau câte elemente electrice / arzătoare pe gaz doriți să aveți pe blatul de gătit. Puterea sau flexibilitatea sunt importante pentru dvs., doriți caracteristici premium, cum ar fi elemente flexibile sau setări de topire și fierbere.

Elementele cu bobină electrică sunt un design tradițional al aragazului care oferă o opțiune de preț de intrare. Un aragaz electric ceramic are un aspect neted și elegant. Suprafața plană îi va permite, de asemenea, să fie mai ușor de curățat decât un blat de gătit cu bobină. Elementele de încălzire vor sta sub suprafață, cu senzori încorporați care vă vor anunța dacă zonele sunt fierbinți. Unele opțiuni disponibile includ elemente de pod și elemente de fierbere.

Gătitul prin inducție utilizează energia electromagnetică pentru a genera căldură instantanee direct la vasele de gătit, fără a răspândi căldura pe întreaga suprafață de gătit. Este cea mai eficientă suprafață de gătit. Folosirea tipurilor potrivite de vase și tigăi pentru inducție este foarte importantă, deoarece calitatea tigăilor va afecta capacitatea acestora de a transfera căldura. Deoarece vasele sunt folosite pentru a transfera căldura, restul plitei este capabil să rămână rece.

Plitele pe gaz folosesc o flacără deschisă pentru a încălzi tigăile. Funcționalitatea gazului oferă timpi de răspuns rapizi pentru o gătire precisă prin ajustarea dimensiunii flăcării. În plus, plitele de gătit pe gaz nu necesită electricitate, astfel încât le puteți utiliza în timpul întreruperilor de curent. Opțiunile pentru arzătoare la blaturile de gătit includ: niveluri de ieșire a căldurii, numărul de arzătoare, grile suplimentare.

CUPTOR RADIANT CONVENȚIONAL

Un cuptor radiant convențional are două elemente de încălzire – un element de coacere în partea inferioară și un element de prăjire în partea superioară. Un cuptor cu convecție adaugă un ventilator pentru a mișca aerul în mod continuu în întreaga cavitate a cuptorului. Ventilatorul ajută la circulația aerului, în interiorul și în jurul cavității cuptorului, pentru a ajuta la asigurarea unei încălziri consistente și a unei gătiri uniforme.

Cuptorul cu convecție adevărată asociază un ventilator și un element de încălzire suplimentar care lucrează împreună pentru a ajuta la gestionarea uniformă a temperaturii. Folosește un ventilator care atrage aerul înăuntru, pe lângă elementul de încălzire și înapoi în jurul cuptorului.

 

555×222  MAIA
570×90 MAIA