Donaris 930 x 122

craiova

Cel mai fricos hoț! A vrut să fure un seif și a dat bir cu fugiții

Cel mai fricos hoț! A vrut să fure un seif și a dat bir cu fugiții

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Un bărbat care a vrut să fure seiful dintr-o agenție de pariuri sportive din Craiova s-a speriat când s-a declanșat alarma și a fugit. În vârstă de 45 de ani, individul a fost „vizitat” sâmbătă de oamenii legii, care au făcut o percheziție la domiciliul acestuia.

“În fapt, la data de 24 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, operator în cadrul unei agenţii de pariuri sportive, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că în noaptea de 23/24 aprilie, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta societăţii, de unde ar fi încercat să sustragă seiful cu încasări.

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

Acesta este bănuit că în noaptea de 23/24 aprilie, ar fi pătruns de două ori, prin efracţie, în incinta societăţii comerciale, de unde ar fi încercat să sustragă seiful cu încasări, însă declanşarea sistemului de alarmă al societăţii l-a determinat pe bărbat să plece fără a sustrage bunuri”, a transmis Poliția din Dolj, potrivit digi24.ro.

Individul a fost reținut și, ulterior, pus sub control judiciar pentru 60 de zile.
Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3