Donaris 930 x 122

espressoare cafea

Cele mai bune aparate de cafea pentru dimineți cu efort redus

Folosirea celui mai bun aparat de cafea cu capsule poate fi o modalitate ușoară de a eficientiza acele dimineți aglomerate, dar iubitorii de cafea vor ști că aceasta nu este o scuză pentru a face compromisuri în ceea ce privește preparatele de calitate.

Aici intervin recenziile despre aparatele de cafea cu capsule.

Atunci când alegeți aparatul de cafea cu doza potrivită pentru dvs. este important să țineți cont de marcă, precum și de aspectul aparatului. Pentru că există o selecție de tipuri de aparat de cafea cu capsule, de la Tassimo la Nescafe Dolce Gusto, atunci când cumpărați nu vă angajați doar la un aparat care vă place, ci și la o marcă de cafea.

Aparatele cu capsule au parcurs un drum lung de când au fost dezvoltate pentru prima dată. S-au dus zilele cafelelor slabe și acide – acum puteți alege un aparat de cafea cu capsule care va scana codurile de bare încorporate pe fiecare capsulă pentru a ajusta durata și puterea de preparare, pentru a vă asigura că fiecare cafea are cel mai bun gust.

NESPRESSO VERTUO NEXT

Dacă doriți numărul unu în topul nostru al aparatelor de cafea cu capsulă, atunci vă recomandăm cu căldură să cumpărați Nespresso Vertuo Next. Este atât de elegant și modern, cu citire încorporată a capsulelor pentru preparate perfect rafinate.

Să spunem că vă place espresso, dar alegeți frecvent cafele negre mai lungi. Atunci aruncați o privire la acest aparat de cafea cu capsule, care este făcut special pentru a oferi o băutură mai lungă.

Capsulele Nepresso Vertuo sunt o capsulă diferită, și mai nouă, decât capsulele Nespresso Original. Sunt concepute pentru a face espresso, dar puteți face cu ușurință și băuturi de cafea mai lungi acasă cu capsulele din această gamă.

Folosind capsulele Vertuo – și aceasta trebuie să fie într-un aparat Vertuo – puteți obține până la 414 ml de cafea dintr-o singură dată și nu este nevoie să programați sau să țineți apăsate butoane pentru a obține cantitatea de cafea pe care o doriți. Aparatul citește codul de bare de pe capsulă atunci când prepară cafeaua, astfel încât procesul este automat.

ARE CINCI MĂRIMI DE CEAȘCĂ

Are cinci mărimi de ceașcă, stimați colegi entuziaști ai cafelei negre: 414ml alto, 230ml mug, 150ml gran lungo, 80ml double espresso, 40ml espresso. Cu alte cuvinte, vă puteți adapta dorința de a bea o doză mică sau o băutură lungă, lungă, în funcție de momentul zilei/nevoia ta de cofeină/câte minute aveți la dispoziție pentru a o bea.

Ne place, de asemenea, faptul că rezervorul de apă poate fi poziționat în partea din spate sau în stânga sau în dreapta aparatului, datorită unui braț rotativ, ceea ce ajută la încadrarea ordonată a acestuia pe blatul de lucru.

Rezervorul de apă de 1,1ltr este mai mic decât majoritatea, dar capacitatea de 10 capsule a recipientului nu vă va face să îl goliți tot timpul.

Aparatele Nespresso Original folosesc un sistem de extracție de înaltă presiune de 19 bari. Modelele Vertuo, precum acesta, folosesc sistemul de extracție Centrifusion de la Nespresso. Odată ce aparatele citesc codul de bare, acestea învârt capsula pentru a extrage cafeaua.

Părerea noastră? Se obține o cafea la fel de gustoasă și cu o cremă excelentă (capacul spumos al cafelei creat de procesul de preparare).

Deși există capsule compatibile disponibile atunci când vorbim de capsulele Nespresso Original Line, nu este cazul lui Vertuo, limitându-vă la capsulele proprii ale mărcii. În ciuda acestui fapt, este în continuare cel mai bun aparat de cafea cu capsule de pe piață, în opinia noastră.

LAVAZZA A MODO MIO IDOLA

Dacă aveți nevoie doar de cafele negre, atunci aparatul de cafea Lavazza A Modo Mio Idola va fi pe placul dvs. Vă va oferi băutura pe care o doriți și un gust fabulos cu, bineînțeles, tot confortul de a face acest lucru în propria bucătărie, oricând doriți, fără a fi nevoie de măcinare și tasare.

Este singurul aparat de care au nevoie fanii capsulelor care caută băuturi simple. Își va face treaba fără complicații, iar dvs. veți fi încântat de aroma preparatelor sale.

Poate că este specializat, dar de fapt există o mulțime de flexibilitate cu această aparat, care oferă opțiuni pentru iubitorii de băuturi pe bază de espresso.

Da, va prepara un espresso (30 ml), dar puteți crea, de asemenea, un espresso lung (60 ml) sau o cafea lungă (100 ml), sau chiar îl puteți face să prepare volumul de băutură preferat cu ajutorul butonului de dozare gratuită. Pentru noi, acest lucru îl face să fie o alegere de top, deoarece va crea cafelele pe care vi le doriți în diferite momente ale zilei.

Se remarcă, de asemenea, aroma cafelelor pe care le prepară acest aparat – foarte atrăgătoare – și spuma autentică (mai corect, crema) de pe vârful cafelelor sale. Nici aici nu faceți compromisuri în ceea ce privește cafeneaua.

O altă caracteristică preferată ale acestui aparat pentru noi? Este gata de utilizare în 35 de secunde.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90