930 x122 grota rece

mâncarea de acasă

Cele mai bune prețuri: Pachete accesibile pentru pomeni și parastase

Cele mai bune prețuri: Pachete accesibile pentru pomeni și parastase

Citiți și: Când viața devine dificilă, unde apelezi sau la cine?

Restaurantul ,,Mâncarea de Acasă” își extinde oferta printr-o nouă oportunitate pentru clienți: pachetele accesibile pentru pomeni și parastase.

Încântând deja clienții cu preparatele sale gustoase și proaspete oferite la Meniul Zilei, acest loc de întrunire devine acum și gazda perfectă pentru evenimentele familiale.

Citiți și: „Mâncarea de acasă” – mai bun nu se poate! Comandă acum la preț imbatabil

Echipa dedicată a restaurantului se adaptează fiecărei ocazii, oferind meniuri variate care să satisfacă gusturile și cerințele fiecărui client.

Astfel, indiferent de perioada anului, ,,Mâncarea de Acasă” propune opțiuni de meniuri pentru post sau de dulce.

Printre ofertele propuse se numără și cele mai accesibile pachete pentru pomeni și parastase.

Acestea sunt concepute pentru a veni în întâmpinarea nevoilor financiare ale clienților, fără a compromite calitatea sau diversitatea meniurilor.

Cele mai bune prețuri: Pachete accesibile pentru pomeni și parastase

De asemenea, meniurile pot fi adaptate și personalizate în funcție de preferințele individuale ale clienților, oferindu-le posibilitatea de a crea o experiență culinară unică și memorabilă.

Serviciul de livrare la domiciliu este disponibil pentru cei care doresc să organizeze pomenile la sediul propriu sau la o altă adresă indicată.

Restaurantul este situat într-o locație ușor accesibilă, pe Șoseaua București – Pitești, la km.110, în clădirea IATSA din Ștefănești.

Pentru detalii suplimentare și pentru rezervări, clienții pot contacta restaurantul la numerele de telefon 0746 250 664 și 0742 154484.

De asemenea, informații și actualizări pot fi găsite pe pagina de Facebook a restaurantului ,,Mâncarea de Acasă”.

Cu ,,Mâncarea de Acasă”, fiecare eveniment devine o experiență culinară de neuitat, plină de savoare, exact ca la mama acasă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90