930×122 CAPRA 5

emag

Cele mai noi tendințe de machiaj pentru mirese

Cele mai noi tendințe de machiaj pentru mirese

Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

Sezonul acesta de nunți a început deja, însă nu vrei să ratezi ultimele trenduri în materie de machiaj pentru 2023. Probabil că în calitate de viitoare mireasă, ți-ai făcut deja anumite așteptări de la marea zi în materie de coafură și machiaj și foarte bine ai făcut. Este bine să știi ce vrei, dar este bine și să rămâi la curent la ultimele trenduri și să fii deschisă la schimbări, chiar și de ultim moment. În continuare vom relua cele mai noi tendințe în materie de machiaj pentru miresele anului acestuia.

Un machiaj în tonuri pastelate este perfect pentru a crea o ambianță romantică în ziua nunții tale. Optează pentru un ten impecabil și luminos, obținut cu un fond de ten Vichy ușor sau cu o cremă hidratantă colorată. Îmbunătățește-ți frumusețea naturală cu o atingere de fard de obraji, dând o strălucire moale și trandafirie. Pentru pleoape, alege farduri în culori neutre și discrete combinate cu gene firave și o linie subțire de creion de ochi pentru o definiție subtilă. Completați aspectul general cu o culoare rozalie sau un cărămiziu moale de buze pentru un aspect visător și angelic.

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

O altă variantă este să faceți o declarație cu un ruj într-o culoare îndrăzneață și vibrantă, adăugând un strop de culoare machiajului de nuntă. Buzele roșii, în special, emană eleganță și sofisticare atemporală. Optează pentru o nuanță roșie care completează nuanța pielii, fie că este un roșu clasic, un vișiniu adânc sau un coral vibrant. În acest caz, păstrați ochii subtili, cu tonuri neutre și gene definite, permițând buzelor să fie în centrul atenției. Această tendință este perfectă pentru miresele încrezătoare care doresc să facă o impresie îndrăzneață și de neuitat.

Tendința unui look natural glam combină tot ce este mai bun din ambele lumi – un aspect lustruit și plin de farmec cu o notă de frumusețe naturală. Începeți cu un ten impecabil folosind un fond de ten L’Oreal și un corector cu acoperire medie. Îmbunătățiți-vă trăsăturile cu un contur subtil și o lumină moale pentru o strălucire radiantă. Pentru ochi, alegeți tonuri calde și pamântești precum bronzul si maroul și optați pentru niște gene voluminoase. Completați aspectul cu o culoare nude sau purpurie, adăugând o notă de luciu pentru un finisaj plin și natural. Această tendință este ideală pentru miresele care doresc să arate minunat, dar și să radieze.

Pentru miresele care iubesc toate lucrurile strălucitoare și orbitoare, tendința cu sclipici și strălucire este perfectă. Adăugați o notă de sclipici machiajului pentru ochi pentru a crea un aspect fascinant și încântător. Alegeți o bază neutră, folosind un fond de ten L’Oreal și optați pentru niște farduri de pleoape cu sclipici sau chiar sclipici pur pentru a adăuga strălucire în centrul pleoapelor sau colțurile interioare ale ochilor. Păstrați restul machiajului subtil și lăsați sclipiciul să fie vedeta spectacolului. Combinați machiajul ochilor cu o culoare moale, într-o nuanță apropiată culorii pielii sau roz pentru a echilibra aspectul. Această tendință este ideală pentru miresele care doresc să facă o apariție spectaculară.

Machiajul monocromatic, în care ochii, obrajii și buzele prezintă aceeași familie de culori, este o tendință populară în acest sezon de nunți. Este posibil să fie și cel mai recent trend reapărut în lumea frumuseții. Alegeți o culoare care completează nuanța pielii și tema nunții. Pentru un look romantic, optați pentru rozuri fine sau piersici. Pentru un aspect mai îndrăzneț, alegeți visiniu bogat sau tonuri calde de cărămiziu. Aplicați nuanța aleasă pe pleoape, obraji și buze pentru a crea un aspect coeziv și armonios. Păstrați restul feței natural sau aplicați un strat fin de fond de ten L’Oreal pentru a lăsa machiajul monocromatic să iasă în evidență. Această tendință este perfectă pentru miresele care își doresc un machiaj modern și subtil.

Tendința pielii proaspete și pline continuă să câștige popularitate în sezonul nunților de anul acesta. Îmbrățișați-vă frumusețea naturală concentrându-vă pe îngrijirea pielii și obținând un ten sănătos și strălucitor. Utilizați fonduri de ten L’Oreal ușoare și luminoase sau creme hidratante colorate pentru a lăsa pielea să strălucească. Evidențiază punctele înalte ale feței tale, cum ar fi pomeții, podul nasului și arcurile de sub ochi pentru a crea un aspect tânăr și luminos. Păstrați machiajul ochilor la minim cu culori neutre și subtile și definiți mai bine genele. Finalizați aspectul cu un balsam de buze lucios sau o culoare nude moale de buze. Această tendință este perfectă pentru miresele care își doresc o strălucire naturală și radiantă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3