Donaris 930 x 122

answear.ro

Cele mai recente tendințe în materie de costume de baie pentru femei – găsește-ți stilul!

Primăvara este deja aici, însă unii abia așteaptă să vină vara. Vara înseamnă haine ușoare și, bineînțeles, costume de baie frumoase. În 2023, colecțiile te vor duce direct pe malul mării.

Citiți și: Paltoane damă: protecție elegantă împotriva frigului

Hai să aruncăm o privire mai atentă la ce tendințe vor ieși în evidență. Culori, imprimeuri, costume întregi sau bikini, noi îți ușurăm sarcina, prezentându-ți cele mai emblematice modele care te vor însoți în următoarele escapade la soare.

Costumul de baie negru întreg, o piesă atemporală

Negru este un pariu sigur atunci când vine vorba de costume de baie, cel pe care ne bazăm și cu care nu riscăm să greșim dacă îl alegem. Este ideal pentru orice siluetă, fie că ne dorim un efect chic, sobru, rock și/sau senzual, va fi cel mai bun aliat al nostru și ne va întări încrederea în noi înșine. Costumul de baie întreg negru este un must-have, este versatil și este ușor de asortat cu o fustă sau cu o pereche de pantaloni scurți de blugi. Te ajută să arați impecabil.

Sub soarele de la tropice

Flori exotice, frunze de palmier, vegetație tropicală – acestea sunt imprimeuri care strigă „vară” și care te fac să simți mângâierea razelor de soare chiar înainte de a le îmbrăca. Feminin și casual, acesta este genul de model de costum de baie care te ajută să obții un look reușit.

Animal printuri revigorate și colorate

În timp ce imprimeurile leopard și zebră au devenit elemente de bază în garderoba femeilor, costumele de baie fac și ele un pas înainte. Se împodobesc cu varianta lor colorată, pentru a le da un impuls și a deveni 100% compatibile cu plaja. Bineînțeles, versiunea „clasică” a acestor imprimeuri este mai actuală ca niciodată și poate fi purtată în continuare pe malul apei…

Un costum de baie în dungi? Da, dar revizuit

Costumul de baie în dungi are parte de o mică actualizare. Au dispărut clasicele de tip „marinière”, anul acesta liniile fac ce vor și sunt orice, numai drepte nu. În diferite culori și/sau grosimi, în tie & dye, bayadère, valuri sau chiar ca detaliu chic pe un costum de baie simplu, dunga nu încetează să ne surprindă.

Un costum de baie care anunță culoarea

În tendințe și anul acesta atunci când vine vorba de costume de baie, este clar nu vom scăpa de color block nici în 2023, spre marea noastră plăcere. Culori strălucitoare care te vor face să te simți bine și să arați minunat. Albastru Klein, portocaliu sângeriu, violet, verde iarbă, culoarea care îți ridică moralul într-o clipită! Indiferent dacă costumul tău de baie este dintr-o singură piesă sau din două piese, efectul wow este prezent.

Așadar, ce ar trebui să alegi din această selecție excelentă de costume de baie în tendințe în 2023? Costum de baie întreg sau din două piese? Colorat sau negru atemporal? Și de ce nu unul din fiecare? La urma urmei, garderoba noastră de costume de baie este la fel de diversă ca și stările și dorințele noastre.

Așa că fii consecventă și extinde-ți colecția de costume de baie pentru a acoperi toate situațiile! Indiferent de ce model de costum de baie amintit mai sus te atrage, un lucru este cert. Acum este foarte ușor să achiziționezi costume de baie online, ieftine și care vor ajunge la tine acasă în cel mai scurt timp!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3