930×122 CAPRA 5

servicii sociale

Centru Multifuncțional Integrat pentru Servicii Sociale la Topoloveni

Centru Multifuncțional Integrat pentru Servicii Sociale la Topoloveni

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Primăria orașului Topoloveni a lansat licitația pentru o nouă investiție importantă. Este vorba despre proiectare, detalii de executie, asistență tehnică din partea proiectantului si executie lucrări pentru construcția unui Centru Multifunctional Integrat pentru Servicii Sociale.

Prin acest serviciu social se oferă consiliere și sprijin și membrilor familiei, astfel încât aceștia să acționeze pentru respectarea drepturilor persoanelor cu handicap și să se implice în procesul de recuperare/reabilitare a acestora.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

Serviciul social – consiliere și sprijin pentru copiii aflați în situații de risc (copii ce provin din familii monoparentale, copii din familii dezorganizate) și familiile acestora – va acoperi nevoile acestora, oferindu-le activitățile și suportul necesar în vederea limitării abandonului școlar sau a instituționalizării copiilor.

Pentru reintegrarea acestor copii în societate, dar mai ales pentru preîntâmpinarea și stoparea agravärii fenomenelor sociale nocive, se vor oferi servicii sociale specializate de preventie de tipul: consiliere și sprijin pentru copiii cu risc de abandon și familiile aflate în dificultate, promovare și consiliere privind drepturile copilului, asistență psiho-socială, socio-medicală recuperare socio-școlară și suport pentru copiii exploatați, consiliere reabilitare psiho-socialä pentru copilul abuzat, traficat.

Misiunea acestor servicii este de a asigura realizarea pe timpul zilei a unor activități de informare, educație, abilitare-reabilitare, recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viață independentă, orientare școlara și profesională pentru copii, cât și a unor activități de consiliere, educare pentru părinți sau reprezentanții legali, precum și pentru alte persoane care au în îngrijire copii.

Valoarea totală estimată a investiției este de 544.273 de lei, fără TVA.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90