930 x122 grota rece

centrul cultural pitești

Centrul Cultural Pitești: Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

Centrul Cultural Pitești: Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

Citiți și: Câștigătorii unui important concurs și-au primit azi premiile

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 10-14 iulie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 10 iulie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citiți și: Simfonia Lalelelor: Spectacolul continuă! Concert extraordinar acum, în Luncă

Dialogul cu tema „Culoare și feminitate”, coordonat de artistul plastic Mihaela Viorela Martin, având-o invitată pe Magda Băcanu, realizator de emisiuni tv, eveniment care se va desfășura luni, 10 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Combinațiile dintre stelele natale și direcția ușii. Previziuni”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Călătorie în științe neconvenționale – Feng Shui”, susținut de specialistul în Feng Shui, Sorin Dinu, marți, 11 iulie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Centrul Cultural Pitești: Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

Dialogul cu tema „Cultura, eterna Cenușăreasă?”, în cadrul proiectului sub genericul „La Vama Vremii”, coordonat de publicistul și scriitorul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe directorul executiv al Direcției Județene pentru Cultură Argeș, scriitorul și eseistul Cristian Cocea, eveniment care va avea loc marți, 11 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prezentarea volumului de versuri “Ce timp fără vreme. Poeme și imagini”, de Ion Dogioiu, eveniment editorial în cadrul proiectului cultural-educativ „Confluențe literare”, coordonat de poeta și profesoara Allora Albulescu, proiect derulat sub egida Fundației literare „Liviu Rebreanu”, marți, 11 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Legiuitorul și Legea. Legile Naturii, ale Societății și ale Istoriei”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept a Universității Pitești, eveniment care va avea loc miercuri, 12 iulie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Recital liric din propriile creații literare, cu titlul “Vortexul iubirii”, în cadrul proiectului „Suflet pe rime și nuanțe”, coordonat de poeta și artistul plastic Loreta Din, miercuri, 12 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Triunghiul lui Karpman”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Clubul de lumină”, coordonat de terapeutul și scriitoarea Corina Caltan, joi, 13 iulie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema “Beneficiile muzicii” în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Adolescenți și mentori”, coordonat de criticul literar, scriitoarea și profesoara de limba și literatura română Magda Grigore, avându-l invitat pe Marius Bălan, solist vocal la Teatrul “Alexandru Davila” Pitești, instructor muzical pentru copii, eveniment care se va desfășura joi, 13 iulie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90