EcoMoto 930×122

centrul cultural

Centrul Cultural Pitești: Program generos de evenimente

Centrul Cultural Pitești: Program generos de evenimente

Citiți și: Evenimente inedite, lansări de carte, recitaluri de muzică la Centrul Cultural Pitești

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 14 – 18 noiembrie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Citiți și: Pitești. Evenimente în spiritul sărbătorilor de iarnă la Centrul Cultural

La aceste acțiuni publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Este vorba despre:

Prelegerea cu tema „Vechiul Pitești: Fostul Schit Buliga” – luni, 14 noiembrie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Cenaclul „Armonii Argeșene” –  luni, 14 noiembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Despre Prietenie” – luni, 14 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Vernisajul expoziției de desen cu titlul „Desenele unui adolescent” – marți, 15 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema „Portret de autor” – miercuri, 16 noiembrie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Damian Stănoiu” – miercuri, 16 noiembrie, de la ora 14.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

Întâlnire cu Viorel Ilișoi și cărțile sale – miercuri, 16 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema “Educația Integrală – Trup, Minte, Suflet” –  joi, 17 noiembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dezbaterea cu tema “Artele plastice – un modus vivendi” – joi, 17 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Mihail Sadoveanu. Iubirea pe firul istoriei…” – joi, 17 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3