930×122 CAPRA 5

centrul cultural pitești

Centrul Cultural Pitești: Un maraton de evenimente Culturale și Educaționale

Centrul Cultural Pitești: Un maraton de evenimente Culturale și Educaționale

Citiți și: Câștigătorii unui important concurs și-au primit azi premiile

Instituția piteșteană anunță o serie captivantă de evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală. Acestea sunt programate între 18 și 22 decembrie 2023.

Publicul va avea ocazia să participe și să urmărească aceste evenimente online cât și în limita locurilor disponibile.

Citiți și: Simfonia Lalelelor: Spectacolul continuă! Concert extraordinar acum, în Luncă

On-line, aici – pe pagina oficială de Facebook a instituției, cât și pe site-ul oficial www.centrul-cultural-pitesti.ro.

Programul evenimentelor include:

  1. Cenaclul „Armonii Argeșene” – Coordonat de scriitorul dr. Adrian Mitroi, președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș. Va avea loc în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, luni, 18 decembrie, de la ora 13.00.
  2. Dezbaterea „Povești de Viață” – Coordonată de artistul plastic Mihaela Viorela Martin, cu invitată pe Gianina Petrescu, asistent medical și pasionată de modelling. Programată pentru luni, 18 decembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova.
  3. Recitalul de Pian „Poveste de Iarnă pe Clape de Pian” – Susținut de asist. univ. dr. Codruța Elena Oprea și studenții săi, luni, 18 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova.
  4. Recitalul Muzical „Colinde de Sărbători cu Grupul de Suflători” – Parte a proiectului „Viața Merge Înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, cu profesorul Viorel Predoiu și elevii săi. Evenimentul va fi marți, 19 decembrie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova.
  5. Dialogul „Emoții”– În cadrul proiectului „Imagini și Cuvinte”, coordonat de poeta Anca Daniela Lovin, marți, 19 decembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova.

  6. Dezbaterea „Viața, o Scenă Perpetuă” – Coordonată de criticul literar Magda Grigore, marți, 19 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova.
  7. Prelegerea „Proză Scurtă de Învățătură și Vacanță, în Voce Proprie (II)” – De Lucian Costache. Miercuri, 20 decembrie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova.
  8. Prelegerea „Ființa, Existența și Ipostasurile în Gândirea și Opera Teologică” – Coordonată de Marius Andreescu, cu invitatul părintele profesor Ion Popescu, miercuri, 20 decembrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova.
  9. „Crăciunul Artelor” – Sărbătoare tradițională a Centrului Cultural Pitești, miercuri, 20 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova.
  10. Prelegerea „Epoca Ipocriziei” – De George Smeoreanu, joi, 21 decembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova.
  11. Dezbaterea „Constelațiile Fenomenologice sau Drumul Către Întregirea Sinelui” – Coordonată de Simona Vasilescu, cu dr. Crenguța Belegan, joi, 21 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova.
  12. Dezbaterea „Ziua Revoluției, la Vama Vremii!” – Coordonată de Nicolae Badiu, cu Gheorghe Frangulea, vineri, 22 decembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova.
  13. Spectacolul Coregrafic „Poveste de Crăciun” – Coordonat de Alfred Schieb. Vineri, 22 decembrie, de la ora 17.00, la Filarmonica Pitești.

Fiecare eveniment aduce o contribuție unică la scena culturală și educativă a Piteștiului, oferind publicului o varietate de experiențe învăluitoare și inspiratoare.

Centrul Cultural Pitești: Un maraton de evenimente Culturale și Educaționale

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90