Donaris 930 x 122

Sala Polivalentă „Pitești Arena”

    Cerere către Gentea: „Aș dori să luați legătura cu domnul primar și să îi transmiteți că…”

    Cerere către Gentea cu privire la Pitești Arena! „Aș dori să luați legătura cu domnul primar și să îi transmiteți că…”

    Citiți și: Accidentele nu contenesc: Doi morți, în Argeș, eveniment rutier la Pitești Arena, acum!

    Un piteștean are o cerere importantă către primarul Cristian Gentea.

    Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

    Acesta transmite, prin intermediul nostru, următoarele:

    ,,Am observat că primarul ține cont de semnalele pe care le lansați de pe această platformă.

    Aș dori să luați legătura cu domnul primar și să îi transmiteți că Pitești Arena nu are o platformă sau o pagină dedicată unde să vedem toate competițiile pe care le organizează.

    Să vedem tarifele practicate pentru fiecare competiție și pentru fiecare categorie de spectatori, de unde să putem cumpăra biletele online.

    Vrem o promovare cât mai bună și o platformă funcțională!

    Și așa poate află mai multă lume despre competițiile care sunt acolo.

    Mulțumesc!”

    Doleanța bărbatului (B.S) pare îndreptățită.

    Pentru a cumpăra bilete la competițiile care se desfășoară la noua sală din Pitești avem doar un site care se numește biletesmart.ro, cu trimitere din site-ul Primăriei Pitești.

    Acesta nu este, cel mai probabil, site oficial al Pitești Arena.

    Așadar, o cerere din punctul nostru de vedere și al altora, importantă!

    Cerere către Gentea cu privire la Pitești Arena: „Aș dori să luați legătura cu domnul primar și să îi transmiteți că…”

    555×222 grota rece

    Comentarii

    5 comentarii

    • Adm spune:

      Și sa oprească dl.ptimar și semaforul din fata sălii de sport cat timp se lucrează la strada,ca nu avem toți mașini de serviciu ca dansul la scara cu plinul făcut.Noi ne rupem și mașinile personale ,platite de noi iar la semafoarele „dansului” platite tot din banii noștri consumam foarte mult combustibil ,tot din buzunarul nostru,pt. ca asa vrea bunul nostru primar.

    • DA spune:

      Nu numai pentru bilete,întrebați-l și unde parcati autoturismul sala polivalenta are parcare 200 locuri dar numai pentru VIP,dar oare câți cumpara bilete VIP,și câți intra gratis cu invitație VIP.Dacă nu riscați sa luați amenda căci locurile de parcare de la blocuri sunt închiriate .Trebuie întrebat și pentru personalul angajat la sala polivalenta ,aseară au aprins luminile după ora 22 când se întunecoase la ora 21 și se desfășura o finala a unui campionat .Deci singuri câștigători sunt hotelieri nici nu credeau ca o sa le pice așa placinta fără nici un merit.Cred ca ministerul sportului ar trebui sa construiască un hotel pentru sportivi undeva la sala sporturilor.Apropo aseară la finala au fost sportivi aduși cu 15 autobuze publitrans,oare Horeca o raporta tot profit pe minus?

    • Adi spune:

      hai sa nu vaitam de parcare noi din oras putem sa luam si transportul public nu trebuie nimeni sa ne vada bolizii iar daca cineva nu stie dar semafoarele fac parte din sistemul inteligent ca sunt de pieoni sau normale asta fac sa reduca ambuteiajele in sensurile giratorii si intersectii mai ales acolo unde astepti sa intri si nimeni nu ti acorda prioritate deci nu va mai vaitati cat suntem feriti de toti necioplitii din trafic .

    • Mihai Dumitru spune:

      cind luati in calcul si intrarea in Pitesti dinspre Craiova: amenajare trotuare ,santuri pluviale, iluminat stradal,este zona metropolitana. Colaborati su cu dl. Stroe Danut , cred ca stiti cine este!⁰]

    • Petre spune:

      Da. Eu îl întreb pe domnul primar, strada varianta Prundu -craiovei,este în reparație de 3 luni, sunt zile in care nu lucrează nimeni,e gata această stradă de Crăciun? Pe banii cui stau muncitorii la umbră,pe banii cui se lucrează că melcul?

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90