930 x122 grota rece

cerință

Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!”

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Cerința unui piteștean a lăsat pe toată lumea mască! „Vai de capul nostru!”

Ieri după-amiază, reprezentanți ai administrației locale, în frunte cu edilul Cristian Gentea, au avut o nouă întâlnire cu piteștenii.

Citiți și: S-a întâmplat ceva fantastic în Nord! Are legătură cu viitorul super-complex

La Școala Gimnazială „I.L. Caragiale” (fostă nr. 6), piteșteni din zone precum Banat sau Exercițiu și-au expus problemele.

Un domn, însă, a avut o solicitare cum rar se întâlnește.

„Sunt administratorul a două asociații de proprietari din Exercițiu.

Am văzut că în Nord s-a desființat un loc de joacă. Nu știu ce presiuni s-au făcut! Vrem să facem și noi aceleași presiuni în fața blocului D16 că ne-au înnebunit copiii la cap!

Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Dacă se poate, vă rugăm să analizați! Reprezint și blocul D17. M-au împuternicit să vă spun că nu mai putem!

„Până acum toată lumea a cerut să îl extindem, să îl mai mărim (n.r. locul de joacă). Este la ADP pentru reabilitare.”, i-a răspuns primarul Gentea

„Vai de capul nostru! Nu am decât să strângem semnături și să le depun la dumneavoastră!”- a replicat piteșteanul.

Detalii, în video:

Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

8 comentarii

  • Eugen spune:

    Nu este de loc absurdă cererea. Numai cine nu locuiește lângă un loc de joacă nu știe cum este să trăiești 20 de ore pe zi in țipete, urlete, înjurături, țăcănitul mingii pe asfalt și pe mașinile parcate pe banii proprietarilor nu al celor ce nu-și educa progeniturile. Această situație valabilă și în Găvana, pe str.Alunului, PT 903.

  • andrei spune:

    În alte părți se creează spații verzi și locuri de joacă, noi le desființăm. Nu ne mai facem bine…

  • Mos ion roata spune:

    batrânetul de azi.. ! oameni haini, invidiosi, au impresia ca foar ei conteaza iar dupa ei potopul! Adio rabdare, adio înțelepciune! Nu mai ai loc in autobuze de acesti plimbareti! Acum vor doar banci si table in fata blocului! dispretuiesc copii si tot ce inseamna tineret ” depravat”

  • Dr C spune:

    bla bla bla.. vorbesc cei care au copiii mari sau bunicii care nu mai stau ca altădată cu nepoții. Ii creștem si noi cum putem.. domnul cu propunerea stupidă, vă dați seama cat de absurd sunteți dacă ați ajuns subiect de presă!

  • Ionut spune:

    Locuri de joacă în parcuri, nu sub ferestrele locatarilor. Foarte întemeiată cererea !

  • radoo spune:

    un penibil …stau in D17 si nu am nici o problema cu copiii…
    vai mama lui de terminat

  • Cititor spune:

    La aceste locuri de joaca ar fi cazul sa se impuna supraveghere video. Sa se instituie un program de liniste si chiar curatenie facuta de cei care le folosesc. Cum este mai cald afara, cum fiecare se dezlantuie in felul sau : tipete, plansete, imbranceli, urlete si injuraturi, sticle, tigari, mingi, pietre…. Mai mari, mai mici, unii copii sunt total nestruniti, needucati, fara lipsa de respect. Educatia lasa de dorit ! Cei care locuiesc in apropierea acestor locuri chiar nu se pot odihni decat dupa miezul noptii. Sa lucrezi in ture, sa ai pe cineva bolnav este misiune imposibila de a beneficia de liniste.

  • DanM spune:

    după ce că un copil care a trecut de 14 ani, nu mai are ce face in oricare cartier din Pitești, și cei mici sa sufere aceeași soartă? nu am blamat niciodată, copiii adunați pe la scari de bloc, cu toată mizeria lăsată, mă întreb , sa fiu in locul lor, unde să mă duc?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90