EcoMoto 930×122

certificatul verde

    Certificatul verde introdus și în magazine

    Premierul demis, Florin Cîțu, a declarat astăzi, 14 octombrie, după ședința de Guvern, că ia în calcul introducerea certificatului verde (vaccin, trecere prin boală sub 180 zile, test negativ) în toate activitățile economice, pentru a ține economia deschisă.

    Citiți și: Declarația momentului despre certificatul verde: „Nu va mai fi nevoie”

    Acesta a mai menționat faptul că și în magazine ar putea fi necesar acest certificat.

    „Un lucru pe care l-am discutat cu ministrul Sănătății este acela de a cere certificatul verde pentru toate activitățile economice în care intrăm în contact cu persoane. Dacă vrem să avem economia deschisă, ar ajuta foarte mult.

    Citiți și: Noi detalii despre certificatul verde!

    Nu am discutat despre a reduce numărul orelor de funcționare în weekend pentru activități economice. A avea certificat verde pentru orice activitate economică e un pas important, ne gândim la acest lucru”, a declarat Cîțu.

    În ceea ce privește restricționarea accesului în magazine prin introducerea certificatului verde, Florin Cîțu a afirmat: „Este doar o triere. Dacă te vaccinezi, trecut prin boală sau testat (…) Aș merge și pe ideea introducerii certificatului verde și în magazine”.

    Foto descriptiv: Digi24

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    4 comentarii

    • Voinea Emilia spune:

      O să mergem la Cățu acasă să mănâncam dacă nu ne lasă la magazin să cumpărăm . Doar nu se așteaptă cineva că o să stau în casă să mor de foame.

    • Busioc Maria Daniela spune:

      Vai de mama noastră!o să murim cu zile 🤧🤧🤧

    • CRISTIAN spune:

      pune mana de te vccineaza ca asa se termina locurile in spital si alti cu alte boli nu mai au loc de voi. SUNTE TI BUNI DOAR SA PUPATI MOASTE OASE DE SUTE DE ANI DAR SA AVETI GRIJA DE SANATATEA VOASTRA DRACI . POATE COBOARA VREUN SFANT SA VA VACCINEZE

    • X spune:

      O sa mori oricum cu zile sau “nezile”, pana atunci te-ai vaccina si nu ai mai face atata gura!

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90