certificatul verde

Certificatul verde introdus și în magazine

Premierul demis, Florin Cîțu, a declarat astăzi, 14 octombrie, după ședința de Guvern, că ia în calcul introducerea certificatului verde (vaccin, trecere prin boală sub 180 zile, test negativ) în toate activitățile economice, pentru a ține economia deschisă.

Acesta a mai menționat faptul că și în magazine ar putea fi necesar acest certificat.

„Un lucru pe care l-am discutat cu ministrul Sănătății este acela de a cere certificatul verde pentru toate activitățile economice în care intrăm în contact cu persoane. Dacă vrem să avem economia deschisă, ar ajuta foarte mult.

Nu am discutat despre a reduce numărul orelor de funcționare în weekend pentru activități economice. A avea certificat verde pentru orice activitate economică e un pas important, ne gândim la acest lucru”, a declarat Cîțu.

În ceea ce privește restricționarea accesului în magazine prin introducerea certificatului verde, Florin Cîțu a afirmat: „Este doar o triere. Dacă te vaccinezi, trecut prin boală sau testat (…) Aș merge și pe ideea introducerii certificatului verde și în magazine”.

Foto descriptiv: Digi24

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

4 comentarii

 • Voinea Emilia spune:

  O să mergem la Cățu acasă să mănâncam dacă nu ne lasă la magazin să cumpărăm . Doar nu se așteaptă cineva că o să stau în casă să mor de foame.

 • Busioc Maria Daniela spune:

  Vai de mama noastră!o să murim cu zile 🤧🤧🤧

 • CRISTIAN spune:

  pune mana de te vccineaza ca asa se termina locurile in spital si alti cu alte boli nu mai au loc de voi. SUNTE TI BUNI DOAR SA PUPATI MOASTE OASE DE SUTE DE ANI DAR SA AVETI GRIJA DE SANATATEA VOASTRA DRACI . POATE COBOARA VREUN SFANT SA VA VACCINEZE

 • X spune:

  O sa mori oricum cu zile sau “nezile”, pana atunci te-ai vaccina si nu ai mai face atata gura!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441