930×122 CAPRA 5

curtea de arges

CETĂȚENI REVOLTAȚI: „E COȘMAR!”

Mai mulţi cetăţeni din Curtea de Argeş sesizează Primăriei municipiului prezenţa unui adevărat focar de infecţie lângă fostul magazin „Unirea” și în vecinătatea unei grădinițe.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Potrivit reclamanților, problema este o toaletă ecologică amplasată de mai mult timp în zonă, care nu ar fi fost niciodată curăţată. În plus, scriu petiționarii, uşa toaletei rămâne mereu deschisă, iar mirosul este insuportabil.

„Nu este numai mirosul. Cine se apropie are parte de o privelişte de coşmar, vă daţi seama ce este acolo! Am recomanda ca toaleta să fie ridicată şi distrusă. Este un adevărat focar de infrecţie la 10 metri de o grădiniţă şi la câţiva metri de un spaţiu comercial.”, sesizează cetăţenii. (Foto: descriptiv – Curtea de Argeș)

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3