NOR CURIER 930X122

Pitesti

PITEȘTENII, CHEMAŢI SĂ VADĂ PROIECTELE PRIMĂRIEI

Pe 9 noiembrie,  de la ora 16, în sala de şedinţe a Consiliului Local Piteşti se va desfășura o dezbatere publică privind proiectele cu fonduri europene avute în vedere de municipalitate pentru dezvoltarea oraşului în perioada 2015-2020.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Cetăţenii municipiului care doresc pot să participe la eveniment, să facă sugestii şi să îşi prezinte, dacă au, obiecţiile.

Până la dezbaterea publică proiectele le vor fi prezentate mai întâi consilierilor locali, mâine, de la ora 16. Este vorba, printre altele, de construirea unor pasaje rutiere, a unui nou pod peste râul Argeş, a unei săli polivalente, a unor parcări supraterane şi a unui parc industrial. Pentru aceste proiecte Primăria are deja asigurată cota de cofinanţare, din bugetul local.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90