Donaris 930 x 122

bloc G1

Chiriași de la blocul G1, prinși aruncând pet-uri și sticle de bere de la balcon

Chiriași de la blocul G1, surprinși aruncând pet-uri și sticle de bere de la balcon.

Citiți și: Pitești. Amenzi usturătoare pentru nesimțire

Din luna martie a anului trecut, zona blocului G1, din cartierul Războieni, este de supravegheată video, și asta din cauza faptului că spațiul era transformat într-o adevărată groapă de gunoi de către locatari.

Aici, serviciile specializate ale Primăriei Pitești interveneau chiar și de 4 ori pe săptămână pentru colectarea deșeurilor.

Citiți și: Pitești/Războieni: A aruncat gunoiul de la etajul 2, fix pe o mașină parcată

De la montarea camerelor de supraveghere, membrii unei familii au riscat chiar să fie evacuați după ce au sfidat regulile, fiind surprinși de mai multe ori aruncând gunoaie de la geamul locuinței, în ciuda amenzilor primite din partea Poliției Locale Pitești.

În ciuda tuturor celor întâmplate, în blocul G1 există în continuare locuitori care preferă să arunce gunoiul direct pe geam. Este și cazul a doi chiriași U.I și O.I.A, surprinși în fapt chiar zilele trecute, când aruncau de la balcon pet-uri și sticle de bere.

Aceștia au fost amendați cu 1000 de lei fiecare.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică desfășoară în continuare acțiuni de supraveghere a blocului G1, în vederea sancționării persoanelor care confundă, încă, domeniul public cu un coș de gunoi.

În acest sens, în data de 07.02.2022, pentru faptul că au aruncat, de la balconul garsonierei unde locuiesc cu contract de chiriaș, pet-uri și sticle de bere, numiții U.I și O.I.A au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare.

Municipalitatea reamintește că blocul G1 este monitorizat video în permanență, aceasta fiind și modalitatea prin care a fost demonstrată vinovăția celor două persoane.”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Stoica Tiberiu spune:

    Și grădinile de lângă acest bloc sunt pline de gunoaie împrejmuirile distruse de cei care parchează mașinile lângă ghena de gunoi… E ceva de nedescris.!

  • Dobrin spune:

    Sârmele de rufe în exteriorul balconului nu le vede nimeni?
    Mădălina, ai întrebat dacă HCL 197/2017 o cunosc polițiștii locali sau este anulată?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90