EcoMoto 930×122

ciclonul Mathis

Argeș. Alertă meteo

Ciclonul Mathis ajunge și în România. Val de frig şi chiar ninsori!

Ciclonul Mathis care a făcut pagube însemnate în Europa va ajunge luni și în țara noastră, spun meteorologii.

Citiți și: Gata! Anunțul a fost făcut!

Astfel, vremea se va schimba radical. Un nou val de frig va acapara România. Va ploua și se vor semnala chiar și ninsori.

Diferența de temperatură va fi de peste 10 grade Celsius.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Va fi un front atmosferic care va pătrunde în ţara noastră începând de luni ce va aduce precipitaţii, la început în sudul teritoriului, apoi acestea se vor extinde şi în restul ţării.

Vorbim despre ploi în sud ce se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare pe parcursul nopţii, dar şi pe parcursul zilei de marţi, mai ales la munte, dar şi în zonele joase din jumătatea de nord a teritoriului.”, a transmis Iris Răducanu, meteorolog ANM, pentru antena3.ro

Ciclonul Mathis a provocat zeci de tornade care au măturat Statele Unite. În Marea Britanie, mii de oameni au rămas fără curent electric, iar în Franța, un om a murit.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90