930 x122 grota rece

accident

    CINCI TINERI AU VĂZUT MOARTEA CU OCHII LA ROCIU

    UPDATE: „Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti, s-a stabilit că o femeie de 26 de ani, din Căteasca, care conducea un autoturism pe DJ 703B, din direcţia Rociu spre Căteasca, la intersecţia cu DJ 503, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în şanţ. In urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a celei în cauză, precum şi a pasagerilor, respectiv tânăr de 19 ani, şi 3 minore de 14, 15 şi 17 ani, toţi din Căteasca, precum şi a unui alt minor de 16 ani, din Dobreşti. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    UPDATE: Este vorba de o mașină care s-a răsturnat, sunt cinci victime, neîncarcerate şi aparent rănite uşor.

    Încă un accident rutier grav s-a petrecut la Rociu, în jurul orei 23 (primul a fost la Hârtiești, detalii AICI).

    Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

     

     

    În accident a fost implicat un autoturism în care s-ar afla 5 persoane.

    Intervin pompierii cu o ambulanță SMURD, un echipaj de terapie intensiva mobilă, o autospeciala cu modul de descarcerare, o autospeciala de stingere cu apa și spuma plus doua ambulanțe din cadrul serviciului județean.

     

     

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90