930×122 CAPRA 5

autostrada a1

Cine câştigă licitaţia pentru Secţiunea 2 a Autostrăzii Sibiu – Piteşti

Turcii de la Mapa ar putea fi desemnați câștigători pe secțiunea 2 până la finalul anului.

Citiți și: Flăcările au „înghițit” o mașină pe Autostrada A1, Pitești – București. S-a făcut scrum

A fost admisă oferta tehnică a turcilor de la Mapa, singurii rămași în cursa pentru secțiunea Boița – Cornetu din Autostrada Sibiu – Pitești (A1). Până pe 14 decembrie ar trebui să se încheie și evaluarea financiară, astfel că turcii ar putea fi desemnați câștigători până la finalul anului. Prin urmare, licitația pentru secțiunea 2 din cel mai important proiect rutier al țării ar putea fi finalizată într-un timp record, de circa un an.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a finalizat pe 7 decembrie 2021 evaluarea tehnică a singurei oferte rămase în licitația pentru secțiunea 2 Boița – Cornetu din Autostrada Sibiu – Pitești, conform informațiilor din Sistemul Electonic de Achiziții Publice (SEAP).

Citiți și: Surpriza anului în infrastructura mare! Lot al Autostrăzii A1, deschis înainte de termen

În prezent, licitația se află în etapa de evaluare financiară, care ar trebui să se încheie până pe 14 decembrie 2021, conform calendarului actual din SEAP, conform Economica.net.

(Foto: descriptiv / Sursa: economica.net)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90