Donaris 930 x 122

adăpost de animale

Cine e om și cine e câine?

Cine e om și cine e câine?

Citiți și: Să nu faceți ca ea! Gestul pentru care o tânără argeșeancă a fost reținută

O femeie din Curtea de Argeș a fost amendată de polițiștii de la Protecția Animalelor, pentru că nu și-a îngrijit câinele.

Patrupedul era lăsat nemâncat, nu era sterilizat și nici deparazitat.

Citiți și: Argeș. Adăpost cuprins de flăcări

Polițiștii s-au deplasat la fața locului în urma unei sesizări.

Animalul a fost plasat într-un adăpost specializat.

„În urma unei sesizări primite, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au deplasat în municipiul Curtea de Argeș, unde au depistat, într-o gospodărie, un câine care era deținut în condiții necorespunzătoare de către proprietară.

Polițiștii au constat că animalul, de talie medie și rasă comună, era nemicrocipat, nesterilizat și nedeparazitat, fiind lipsit de hrană și apă și ținut într-un adăpost necorespunzător.

Întrucât polițiștii au constatat că animalul se afla într-o stare de pericol, au emis, de îndată, ordin de plasare într-un adăpost specializat, câinele fiind încredințat unei asociații de protecția animalelor din municipiul Curtea de Argeș.

De asemenea, proprietara a fost sancționată contravențional, conform Legii 205/2005 privind protecția animalelor.”, transmite IPJ Argeș.

Foto: descriptiv

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90