EcoMoto 930×122

Dieter Schwarz

Cine este miliardarul din spatele Kaufland și Lidl și de ce îi este frică acestuia

Cine este miliardarul din spatele Kaufland și Lidl și de ce îi este frică acestuia.

Citiți și: Pitești. Incident grav la Kaufland: O femeie a fost la un pas de tragedie

Patronul lanțurilor de magazine alimentare Lidl și Kaufland a devenit cel mai bogat om din Germania, cu o avere de miliarde de euro, notează Fanatik.ro.

Dieter Schwarz este cel mai bogat om din țara sa, dar și unul dintre cei mai misterioși, nefiind cunoscuți de foarte multă lume.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Potrivit Evenimentul Zilei, magnatul este extrem de discret cu viața sa privată, cel mai probabil de teama unei eventuale răpiri.

Proprietarul lanțurilor de supermarketuri Lidl și Kaufland nu a dat niciodată interviuri și nu a dorit niciodată să discute cu presa, cu el existând extrem de puține fotografii.

Surse germane declară că secretul cu care se înconjoară Schwarz are legătură nu numai cu caracterul său – care este, firește, secretos – ci și cu teama sa de răpire. Această teamă îl însoțește de zeci de ani.

Mai exact, de atunci când familiile fondatoare ale supermarketurilor Aldi și ale farmaciilor Schlecker, în anii 1970 și 1980 au trecut prin episoade de acest gen.

Dieter Schwarz este fiul unui băcan și s-a născut la Heilbronn în 1939. Acesta a preluat compania de la tatăl său.

În prezent, antreprenorul deține peste 1.200 de magazine Kaufland, care sunt răspândite în Germania și în alte țări, precum Polonia și Republica Cehă sau România.

În cazul Lidl, există 11.200 de centre răspândite în 29 de țări.

Averea lui Dieter Schwarz este estimată în jurul a 36 de miliarde de euro, reușind să îi depășească pe acționarii majoritari ai concernului auto BMW.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90