New Profesional Consult 930 x 122

bani

filarmonica1

Cine se bate pe „caşcaval” de 17.000.000 de lei pentru noul sediu al Filarmonicii Piteşti

Unul dintre cele mai importante proiecte elaborate de Primăria Piteşti în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană este cel de transformare a clădirii cinematografului „Bucureşti” în sediu al Filarmonicii. Pentru lucrările de construire a acestui centru cultural multifuncţional s-au înscris la licitaţie nu mai puţin de 10 firme şi asocieri de firme din toată ţara.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Astfel, firmele care au depus oferte sunt: Construct ECI, SC Internaţional Holding Zalău, Silver Trading Piteşti, Zeus plus General Trust, Apartamentul, Star Trading Impex, Selca plus Alcadibo, Novara din Craiova, Marcus Trading, Bazis Senior 25 plus Proinstal Pipe.

Valoarea proiectului – finanţat în proporţie de 50% de Uniunea Europeană – se ridică la 17.300.000 de lei. Termenul de implementare este de 28 de luni.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3