NOR CURIER 930X122

diana sosoaca

CIRC în plenul Parlamentului. Diana Șoșoacă a agresat fizic un senator USR

Astăzi, la ședința din plenul parlamentului, unde a fost dezbătută și votată moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu, Diana Șoșoacă, senator independent, a ieșit din nou în evidență, aducând la tribună un sac pentru cadavre pe care l-a desfăcut lângă premier.

Citiți și: Video ireal! Scandal cu Poliția: Șoșoacă a urlat la agenții care i-au luat permisul

Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă 2-3 minute îl ajut să scape de domnul Cîțu. (…) Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român.”, a declarat Diana Șoșoacă.

Aceasta a criticat și campania de vaccinare anticovid, reproșându-i premierului Florin Cîțu că ar fi trebuit să anunțe românii de efectele adverse ale vaccinării.

Citiți și: ȘOȘOACĂ, FĂRĂ MASCĂ, LA SENAT: „AM VENIT ÎN GROAPA CU HIENE”

Trebuia să anunțați românii că această vaccinare are efecte adverse. Când, domnule Cîțu, vă uitați în urmă, pe mâinile dvs. și ale întregului guvern stă sânge. Sunteți niște criminali mânjiți cu sângele morților din pandemie.”, au fost acuzele aduse de fosta senatoare AUR.

După întreaga scenă, Diana Șoșoacă a fost scoasă afară din sală de chestori, la solicitarea președintelui Camerei Deputaților.

Un schimb acid de replici a existat și între senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului și senatoarea Șoșoacă. Acesta a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic.

Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior jurnaliștilor întreaga scenă

<<Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus „Dă-mi sacul!” I-am zis „Dar luați-l.” I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț.

M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică>>, a declarat senatorul USR Plus.

Sursă foto: Digi24.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3