Donaris 930 x 122

scerarii școli

CJSU Argeș a emis o nouă hotărâre: mai multe școli și-au schimbat scenariul de funcționare

În urmă cu puțin timp, CJSU Argeș a emis Hotărârea nr. 39 din 28.05.2021, privind activitatea unităților de învățământ. Mai multe școli din Argeș și-au schimbat scenariile de funcționare, trecând din scenariul 1, în scenariul doi și invers.

Vezi lista școlilor care au trecut din scenariul 1, în scenariul 2

Localitățile în care activitățile școlare se vor desfășura în scenariul 2 sunt următoarele: Cepari, Vulturești, Nucșoara, Budeasa, Dragoslavele, Lerești, Țițești, Pietroșani, Cotmeana și Godeni.

 

 

 

Scenariul 2 presupune participarea zilnică, cu prezență fizică, în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și a elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, precum și a elevilor din învățământul special, indiferent de clasă, cu respectarea tuturor normelor de protecție.

 

Vezi lista școlilor care au trecut din scenariul 2, în scenariul 1

 

Școlile din localitățile unde rata de infectare este mai mică de 1 la mie funcționează în scenariul 1 – scenariul verde, care presupune prezența fizică la cursuri a tuturor elevilor.

Foto descriptiv: Gazeta Noua

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3