New Profesional Consult 930 x 122

bărbat încătușat

    Clipe de coșmar! A intrat cu toporul într-un magazin și a atacat clienţii!

    Clipe de coșmar. Un bărbat a intrat cu toporul într-un magazin, a distrus totul în calea lui și a atacat clienții cu spray lacrimogen.

    Citiți și: Bravo, Poliția Argeș! OFICIAL: Șofer drogat pe străzi, pus la pământ și încătușat!

    Întâmplarea a avut joi, 26 ianuarie, loc în Focșani. Un individ a ieșit pe stradă înarmat cu un topor, unde a început să distrugă tot ce i-a ieşit în cale, notează ObservatorNews.ro.

    Prima lui țintă a fost un magazin căruia i-a spart ușa și i-a distrus mai multe standuri. Și clienții care se aflau în incinta magazinului au avut de suferit, deoarece au fost atacați de individ cu un spray lacrimogen.

    Citiți și: Pitești: Un bărbat a amenințat că își dă foc!

    Oamenii speriați au sunat la 112. Până să ajungă forțele de ordin, în drum spre casă, bărbatul a mai distrus și o mașină parcată, căreia i-a spart geamul de pe partea şoferului, dar şi luneta.

    Jandarmii și polițiștii l-au baricadat în propria locuință, dar individul nu a renunțat. Potrivit sursei citate, acesta a spart ţeava de gaze cu toporul, după care a încercat să dea foc cu o brichetă, ameninţând că va arunca totul în aer.

    Din fericire, mascații l-au oprit la timp pe bărbat și l-au încătușat. Acesta va fi internat la psihiatrie.

    Sursă foto: Observator

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90