New Profesional Consult 930 x 122

club hush

CLUBUL HUSH, CONCERT CARITABIL PENTRU OANA NEAGU! ŞI TU O POŢI AJUTA SĂ ZÂMBEASCĂ DIN NOU!

CLUB HUSH

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În urmă cu puţin timp v-am prezentat povestea emoţionantă a Oanei Neagu, tânăra în vârstă de 27 de ani, organizator de evenimente şi referent la Casa de Cultură a Studenților din Pitești. Aceasta a fost diagnosticată ca având o formațiune tumorală cerebrală (cavernom frontal stâng). Prezenţa acestei tumori o supune în permanenţă riscului de a face un atac cerebral.

Pentru că are nevoie de o intervenție chirurgicală care poate fi făcută în țară, dar ale cărei costuri se ridică la 30.000 de lei, clubul Hush ( Strada Panselelor, nr. 2 Piteşti, în incinta CASEI DE CULTURA A STUDENŢILOR) organizează duminică, 10 august un concert caritabil. Va cânta trupa Taxi, iar toţi banii strânşi, respectiv cei 40 de lei pentru intrare, vor merge către Oana.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Vă invităm şi pe dumneavoastră să participaţi într-un număr cât mai mare la acest frumos concert care o va aduce pe Oana mult mai aproape de operaţia de care are atâta nevoie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90