Donaris 930 x 122

Arges

CLUBURILE DIN ARGEȘ, CONTROLATE – PATRONII, AVERTIZAȚI

Colonelul Ion Popa, comandantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, ne-a declarat, în contextul carnagiului de la Clubul Colectiv din București, că au fost verificate și cluburile din Argeș despre a căror existență se știe.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Chiar la finalul lunii august am avut o acțiune tematică și am controlat tot ce există – cluburi și discoteci – în mediul urban și rural. Nu am constatat probleme. Sunt anumite cluburi care chiar dacă au o singură ieșire, aceasta este dublă, deci practic vorbim de patru uși, iar evacuarea se poate face rapid.

Important este, însă, ca patronii acestor cluburi să nu se gândească numai la bani și să își ia și măsuri de prevenire. Degeaba ai toate avizele necesare dacă nu respecți normele de prevenire și stingere a incendiilor când ai în club câteva sute de persoane.”, avertizează colonelul Ion Popa. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90