930×122 CAPRA 5

craciun

COADĂ LA SARMALELE PRIMĂRIEI – AFLĂ CE A FĂCUT PENDIUC!

Respectând tradiţia, administraţia locală din Piteşti a oferit astăzi, în a doua zi de Crăciun, sarmale pentru toţi cei care au dorit să vină la acţiunea organizată în Piaţa Primăriei.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Conform viceprimarului Cornel Ionică, prezent la eveniment, autorităţile au pregătit 5.500 de sarmale cu mămăliguţă şi ardei iute şi 100 de litri de ţuică fiartă. Cu o oră înainte de momentul programat pentru începerea acţiunii (10) în Piaţă se adunaseră deja doritori. Câteva sute de oameni s-au aşezat la coadă atunci când s-a dat startul la servirea sarmalelor.

Nici Cornel Ionică şi nici un alt oficial al Primăriei nu s-au implicat în servirea sarmalelor, aşa cum făcea în trecut primarul Tudor Pendiuc. Din cauza problemelor pe care acesta le are cu justiţia (este acuzat în dosarul „Publitrans” şi trebuie să evite întâlnirea cu martorii din dosar), primarul nu a fost prezent la acţiune, deşi se zvonea că ar putea să îşi facă apariţia.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice au fost mobilizaţi atât jandarmi, cât şi poliţişti locali, dar acţiunea s-a desfăşurat fără incidente.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90