Donaris 930 x 122

deseuri

COLECTARE SELECTIVĂ A DEŞEURILOR? POATE DOAR ÎN VISE!

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeş a realizat un studiu privind compoziția deşeurilor generate de gospodăriile populaţiei.

Citiți și: Măsuri draconice de supraveghere a populației!

Conform studiului, indicele mediu anual de generare-colectare în amestec a deşeurilor menajere în containere de deşeuri nereciclabile a fost de 0,91 de kg pe zi de persoană la oraş şi de 0,26 de kg pe zi de persoană la ţară.

Studiul a reliefat faptul că deşeurile colectate separat reprezintă, din păcate, doar 4% din cantitatea totală de deşeuri menajere generate de populaţie. În cadrul experimentului realizat în masa deşeurilor colectate în amestesc s-au găsit cantităţi însemnate de deşeuri reciclabile (atât la oraş, cât şi la ţară). Datele arată că deşeurile reciclabile găsite în deşeurile menajere colectate în amestec au o pondere anulă de 38,02% în mediul urban şi de 52,32% în mediul rural.

Citiți și: Bradu. Se oferă gratuit!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3