930×122 CAPRA 5

colegiul alexandru odobescu

Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” intră în scenariul 2

Conform Hotărârii Nr. 72, adoptată astăzi, începând de mâine, 12.10.2021, Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” din Pitești, Școala Gimnazială Virgil Calotescu din Bascov și Seminarul Teologic Ortodox ”Neagoe Vodă Basarab” din Curtea de Argeș vor intra în scenariul 2.

Citiți și: Pitești. Colegiul ,,Alexandru Odobescu” împlinește 104 ani!

Conform Ordinului comun al ministrului educației și cercetării și al ministrului sănătății nr. 5338/2015/2021, scenariile de funcționare ale unităților de învățământ sunt următoarele:

Scenariul 1 – Participarea zilnică cu prezență fizică a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție indiferent de rata de incidență cumulată, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, până la suspendarea cursurilor cu prezență fizică, pe baza cazurilor confirmate în grupă/clasă/unitate de învățământ/conexă

Citiți și: Colegiul Național “Alexandru Odobescu” și alte trei școli intră în online

Scenariul 2 – Participarea zilnică în sistem online a elevilor cu aplicarea dispozițiilor art. 6, în funcție de cazurile confirmate de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-o clasă/grupă/unitate de învățământ/conexă, respectiv suspendarea cursurilor cu prezență fizică la nivelul grupei/clasei/unității de învățământ/conexe

Vezi întreaga hotărâre, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • George spune:

    Felicitari conducerii acestor unitati pentru ca au avut curaj sa se opuna acestui individ cu viziune fascista numit Campeanu(ministru)!
    Prin continuarea prezentei fizice in scoli (oricum cel putin jumatate din clase sunt deja inchise) nu se va realiza decat infectarea si epurarea celor cu sanatatea mai slaba.

  • Maria spune:

    Felicitări !!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90