EcoMoto 930×122

CNZG

    Colegiul Național Zinca Golescu va marca Ziua Mondială a Mediului, prin numeroase activități cu elevii

    Colegiul Național Zinca Golescu va marca Ziua Mondială a Mediului, prin numeroase activități cu elevii

    Colegiul Național Zinca Golescu va celebra Ziua Mondială a Mediului, sărbătorită la nivel mondial în fiecare an la data de 5 iunie.

    Pentru a marca această zi, în cadrul instituției de învățământ se va desfășura proiectul „Protejează Mediul Înconjurător” prin care se vor organiza numeroase activități, toate cu scopul de a forma elevilor o percepție corectă și un comportament pozitiv şi responsabil asupra mediului.

    De asemenea, aceste activități se înscriu și în seria manifestărilor dedicate Centenarului Colegiului Național ”Zinca Golescu” Pitești.

    Activităţile se vor desfăşura în ziua de 05.06.2021, în parcul Colegiului Național ”Zinca Golescu” Pitești ”ecosistem în reconstrucție”, între orele 10 – 13.00.

    În cadrul acestor manifestații se vor realiza materiale, articole, reviste pe tema mediului înconjurător, vor avea loc prezentări, expoziții de desene și afișe. Elevii vor planta flori, arbori, arbuști, dar și un copac simbol care să marcheze sărbătorirea centenarului unității de învățământ.  De asemenea vor fi ancorate și 100 de baloane cu mesaje ecologice și de aniversare a colegiului.

    La sfârșitul activităților se vor acorda premii elevilor și profesorilor implicați în acțiunile desfășurate.

    La acest eveniment sunt invitați atât reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Argeș, cât și reprezentanți din presa locală.

    Coordonatorii și organizatorii proiectului sunt: prof. Cătălina Dumitrașcu – inspector școlar general adjunct, IȘJ, prof. Georgeta PETRE – inspector școlar, IȘJ Argeș, prof. Silvia MARINESCU – director, prof. Daniela LUȚĂ – director adjunct, prof. Gabriela VOICA, prof. Maria BROȘTESCU, prof. Ionela CÎRSTEA, prof. Mirela SORESCU, prof. Alexandru ROȘU, prof. Anca GOGONCEA, prof. Iuliana BURCEA, prof. Ancuța MARGHITOIU și prof. Cristina CONSTANTINESCU.

     

     

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3