930 x122 grota rece

Cupa Caroli” la înot

Competiție de înot, în bazinul acoperit din Pitești, recent finalizat

Caroli Foods Group organizează în acest weekend (14-15 mai), cu sprijinul Federației Române de Natație și al Asociațiilor de Pentatlon Modern și al primăriei locale, „Cupa Caroli” la înot.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Evenimentul se va desfășura la balonul presostatic – Pitești, lângă Bazinul Olimpic.

La competiție vor participa copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, înscriși în 14 cluburi sportive, atât din Argeș, cât și din țară. Concursul va consta în probele de liber, spate, bras și fluture ce se vor desfășura după sistemul seriilor contracronometru. Prima probă de ștafetă va începe sâmbătă, la ora 09.00

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Declarațiile organizatorilor

Vom încuraja mereu talentul și performanța. Caroli Foods Group susține eforturile campionilor de mâine și îi ajută să facă primul pas spre podium. Răspunzând nevoilor comunității noastre, organizăm o competiție în care putem să implicăm tineri înotători, dornici să atingă excelența, chiar în orașul unde este situată fabrica noastră. Prin „Cupa Caroli” ne propunem să recompensăm eforturile continue ale tinerilor campioni, dar și ale părinților acestora”, declară Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

Nu putea exista un moment mai bun pentru a găzdui o astfel de competiție. Bazinul proaspăt refăcut avea nevoie de o competiție de acest calibru. Comunitatea de înotători din județul Argeș are nevoie de un flux constant de competiții și, datorită Caroli Food Group, performanța primește un sprijin constant. Suntem încrezători că participanții se vor mândri cu rezultatele lor”, a concluzionat domnul Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

Mă bucur să văd cum, prin intermediul Caroli Foods Group, comunității de natație i se acordă sprijinul binemeritat. Pentru mulți tineri înotători, „Cupa Caroli” poate deveni o oportunitate importantă în vederea dezvoltării lor. În plus, mă bucur că atât Caroli Foods Group, cât și autoritățile locale au decis să valorifice la maximum bazinul de înot recent acoperit, într-un mod foarte rapid și eficient”, a adăugat Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

„Cupa Caroli” este deschisă atât fetelor, cât și băieților cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. În cadrul competiției, vor fi acordate peste 100 de premii și medalii.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Rodica S spune:

    In cel mult o luna de zile acest balon nu va mai putea fi utilizat datorita faptului ca vine caldura si va fi infernal de cald in interiorul balonului. Asa ca cei de la Caroli cu primaria in frunte va trebui sa il demonteze. La toamna va fi gata bazinul mare asa ca a cam fost o cheltuiala inutila acest balon. Ca la romani…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3