New Profesional Consult 930 x 122

accident

MAI MULTE PATRULE DE POLIȚIE ȘI RADARE ÎN ZONA CUMPLITULUI ACCIDENT DE LA MORĂREȘTI

Mihai Oprescu, noul prefect al judeţului Argeş, a anunţat astăzi, în prima sa conferinţă de presă în actuala funcţie, primele concluzii după accidentul care a avut loc duminică în Morăreşti şi în care şi-a pierdut viaţa o femeie, iar alte cinci persoane au fost rănite.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

Conform datelor făcute publice de Prefectură, microbuzul care a fost implicat în accident corespundea din punct de vedere tehnic, avea asigurare RCA şi inspecţie tehnică periodică făcută la timp. Pentru acest tip de microbuz nu era nevoie de licenţă de transport persoane, iar şoferul avea permis de conducere cu categoriile Tr, B şi C. El a avut permisul suspendat o singură dată, în anul 2004. „Ancheta demarată de Poliţie conduce către ideea că şoferul este cel vinovat de producerea accidentului, deoarece nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi de drum. Am dispus ca pe tronsonul de drum respectiv să fie de acum mai multe patrule de poliţie, verificări şi aparate radar, pentru a diminua pe cât posibil riscul producerii de evenimente nedorite.”, a declarat Mihai Oprescu.

Amintim că șoferul, în vârstă de 67 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, pe drumul național 7. Mașina, care făcea o cursă pe ruta Pitești-Râmnicu Vâlcea, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a lovit de un parapet din beton. Bilanțul accidentului a fost tragic: un mort și 5 răniți, toți din Pitești. Persoana care și-a pierdut viața avea 40 de ani și a murit la Spitalul Județean Vâlcea. Dintre răniți, doi au fiecare 42 de ani, unul – 40 de ani, iar ceilalți – 38 și, respectiv, 37 de ani.

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • cameliacoman13@yahoo.com spune:

    IMI PERMIT SA FAC RECTIFICARI DE INFORMATIE .SUNT MATUSA VICTIMEI SI STIU CA ROXANA BARBULESCU AVEA 46 DE ANI .SOFERUL MERGEA CU GRUP ORGANIZAT DE ASISTENTA MEDICALA dana DE LA NEUROCHIRURGIE CATRE PRISLOP LA ARSENIE BOCA . CA DECEDATA A FOST ANGAJATA FIRMEI DE CURATENIE STIL CLEANING 2002 PITESTI .ASISTENT MANAGERUL FIRMEI STIL CLEANING 2002 PITESTI TRONARU NICOLETA ESTE RANITA.IN MASINA ERA SI VECINA NICOLETEI ,MAI STIU CA SOFERUL ESTE UN DILAU CA MERGE CU VITEZA , CU MUZICA DE PAHAR LA MAXIM ,CA NU VEDE BINE , CA NU STIE SEMNELE DE CIRCULATIE , CA VORBESTE TOT TIMPUL LA TELEFON SI CA UN ASEMENEA SPECIMEN NU ARE VOIE SA MAI CONDUCA IN VIATA ASTA . SI MAI STIU CA asistenta dana de la neurochirurgie a plecat prima de la locul accidentului si mai stiu ca nu a acordat nici un fel de suport profesional si moral victimei care traia si raspundea chemarilor facute de nicoleta . si mai stiu ca roxana nu a fost incarcerata doar ca inclinarea masini nu permitea sa fie scoasa pe usa din dreapata . si mai stiu ca a murit acolo dupa aproximativ 50 de minute . timp in care a agonizat si a vorbit cu nicoleta si a incercat sa se ridice sa iasa din masina . si mai spun asa ….nu va urcati in masina la orice dement care are impresia ca masina lui este pe pilot automat si coboara cu 80 la ora panta .si aviz celor care intra in contact cu asistenta DANA ,feriti-va de ea .si-a abandonat prietena si nu ia acordat atentie .RUSINE .negi ? ca numai nicoleta care nu are nici o pregatire medicala si ranita cu singele curgand de la capul ei cu piciorul tarat a trecut pe la toate ranitele incercand sa le consoleze ? ca numai ea a sunat la 112.tu ce ai facut ? precupeata de carne si branza .ce te faci acum ? cum se simte sufletul tau ?esti bine? cum ai spus ? hai roxanica langa mine in fata .stai langa mine . ai presat-o sa mearga sa semneze condica la prislop , ai invita-o langa tine in fata .concluzia ? nu te-a refuzat . sti ceva ? nu a vrut sa mearga .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90