930 x122 grota rece

Albert Caraian

Consilierul care a intrat din duș la ședința de consiliu, executat de PSD!

Update, ora 14.48

Citiți și: Ședință capitală la Primărie!

Potrivit stiripesurse.ro, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia, în urma incidentului rușinos din ședința extraordinară a Condilului Local Sectorul 1 din București.

Anunțul a fost făcut de PSD, într-un comunicat de presă.

Știrea inițială, ora 13.19 – Un consilier local PSD a intrat dezbrăcat, direct din duș, în ședința Consiliului Local!

Scene halucinante în ședința extraordinară a Condilului Local Sectorul 1 din București. Un consilier PSD a intrat dezbrăcat în ședință.

Potrivit stiripesurse.ro, întrunirea se desfășura online.

Bărbatul a luat telefonul cu el în duș pentru a participa la ședința extraordinară, însă a omis să verifice dacă camera este închisă.

Astfel, consilierul local PSD a apărut în fața colegilor din Consiliul Local, cat și a bucureștenilor care au urmărit live ședința, la bustul gol, sub duș.

Ulterior, colegii bărbatului l-au rugat pe acesta să închidă camera. „Apreciem dedicarea, dar închide camera”, i-a spus unul dintre colegi.

Întâmplarea a stârnit hohote de râs.

 

Imaginile video din timpul ședinței au devenit virale și pe internet. Ulterior, consilierul local Albert Caraian și-a cerut iertare pentru gafa făcută.

Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”, a scris acesta pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto/ video: Facebook USR Sector 1

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    Imi explica si mie cineva comportamentul PSD? Adica ei mentin in functii inalte tot felul de incompetenti sau de corupti dovediti, dar dau afara din partid pe aiuritul asta care nu stia sa umble cu camera web?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90