New Profesional Consult 930 x 122

lucrari

LA PODUL VIILOR SE LUCREAZĂ LA PILONII DE SUSȚINERE – VEZI GALERIE FOTO!

Zona Podul Viilor din Piteşti îşi schimbă încet-încet faţa datorită lucrărilor de construire a pasajului rutier aerian menit să fluidizeze circulaţia. De o parte şi de alta a căii ferate se lucrează acum la structurile de rezistenţă ale viitorului pasaj rutier, pasaj care va fi paralel cu podul de cale ferată şi care va face legătura între străzile Costache Negri şi Depozitelor.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Imediat lângă rambelul căii ferate au fost deja ridicaţi doi parapeţi din beton care vor proteja calea ferată, iar de partea cealaltă, către Ştefăneşti, se lucrează la pilonii de susţinere a pasajului.

Lucrările, realizate cu bani europeni, le dau mari bătăi de cap şoferilor, nevoiţi să se strecoare printre utilajele şi maşinile grele ale firmelor care lucrează la pasaj. În momentul de față este una dintre cele mai aglomerate zone din Piteşti.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90