EcoMoto 930×122

iluminat public

Contract de 852.104 de euro pentru modernizarea sistemului de iluminat din Pitești

Edilul Piteștiului, Cristian Gentea, a semnat astăzi contractul de execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ”MODERNIZARE ȘI EFICIENTIZARE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL PITEȘTI”, finanțat în cadrul Programului Ro-Energy, Apelul de proiecte „Îmbunătățirea Eficienței Energetice”.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Valoarea acestuia este de 4.260.524,96 lei fără TVA, adică aproximativ 852.104 euro (la un curs de 1 euro=5 lei) și are o perioadă de execuție de 7 luni.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Prin această investiție, modernizăm și eficientizăm iluminatul public în municipiul Pitești, prin înlocuirea unui număr de 1143 corpuri de iluminat existente, cu noi corpuri de iluminat cu tehnologie LED, tehnologie care respectă reglementările în vigoare, în sistem inteligent de telegestiune, cu senzori de prezență și de mișcare.

Străzile pe care se vor înlocui corpurile de iluminat sunt: Trivale, Tudor Vladimirescu, Mărășești – Exercițiu, Războieni, Găvana, Centru (zona BCR).

În acele zone vom reduce consumul de energie electrică cu 55% față de valorile actuale!”, transmite Cristian Gentea printr-o postare pe pagina personală de Facebook.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • abc spune:

    7 luni pentru a inlocui 1100 de corpuri de iluminat? Asta inseamna cam 5 corpuri de iluminat inlocuite pe zi (de pretul lor nu mai vorbesc)… Ce va spune asta? O fi vorba de vreo firma de apartament care n-are decat cativa muncitori si care apartine cui trebuie? Pe bune, 7 luni?… Ma uitam si zilele trecute, in Gavana: se schimba niste trotuare, pe una dintre strazi n-au reusit sa termine nici 50 de metri de trotuar desi au inceput de 3 saptamani (spart asfaltul si alungat masinile parcate, etc). Cine dracu alege firmele astea care se misca precum melcul? V-as da exemple din strainatate, sa vedeti in cat timp se fac astfel de lucrari, dar sigur imi vor sari on cap „patriotii” de tipul Sosoaca…

  • Cornel spune:

    Nu va sare nimeni in cap. Dați exemplele pe care le aveti cu condiția să fie real nu fake. Atât.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90