930X122 MAIA

educatoare batausa

Contractul de muncă al educatoarei bătăușe a fost suspendat!

Cu privire la cazul investigat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 de Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești informează că a dispus suspendarea contractului de muncă al salariatei anchetate.

Citiți și: Ies la iveală detalii incredibile despre educatoarea care bătea copiii la creșă!

Acest demers a fost decis ca urmare a Ordonanței 2250/P/2022, prin care s-a dispus, pentru persoana investigată, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, inclusiv obligația de a nu exercita profesia de educator puericultor sau vreo altă activitate care presupune contactul direct și sistematic cu persoane minore.

Ca măsură de prevenție, personalul creșelor a fost instruit cu privire la anumite prevederi ale Codului Penal în legătură cu fapte precum lovirea sau alte violențe, rele tratamente aplicate minorului, purtare abuzivă, amenințare.

Prin acest demers se dorește conștientizarea gravității acestor fapte, respectiv cunoașterea pedepselor prevăzute de lege pentru acestea.

Totodată, în perioada următoare, vor fi organizate întâlniri cu părinții copiilor din toate creșele, în cadrul cărora aceștia vor avea posibilitatea să expună diverse probleme întâlnite, la care Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești să propună și implementeze soluții ferme, într-un interval de timp corespunzător.

Foto descriptiv: Romania TV

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Ar trebui montate camere video la toate creșele să vedem ce fac copii noștri

  • Mihnea spune:

    Profesorii sunt impotriva montarii camerelor in scoli si gradinite!Le incalca nu stiu ce drept….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90