New Profesional Consult 930 x 122

actiune

Controale în trafic cu polițiști, mascaţi şi câine de urmă lângă Pitești

În acest moment, o acțiune de amploare se desfășoară pe DN 65, pe raza localității Albota.

Citiți și: Pitești. Schimbare de ultim moment lângă MatHaus, în Craiovei!

 

Forțe impresionante din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș se află acum în zona Hanului din localitatea Albota-Stejaru, acolo unde șoferii de camioane care tranzitează zona sunt trași pe dreapta pentru verificări.

Citiți și: Ce și-a montat un șmecheraș cu BMW pentru a ieși în evidență pe stradă!

 

La acțiune participă polițiști argeșeni din structurile rutiere, luptători pentru acțiuni speciale, echipa canină, cu câinele de urmă, dar și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții în domeniu (Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Serviciul pentru Imigrări).

 

Aceste verificări vizează combaterea imigrației ilegale și verificarea legalității transportului de marfă.

 

Video – Comisarul Constantin Fica, noul șef al Serviciului Rutier Argeș, transmite:

 

Știre în curs de actualizare

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Juristu spune:

    Controale cu Mascați și câini degeaba. Infractorii nu circula în ziua mare la vedere. Vorbiti cu politicieni sa dea legi și puteri mari la polițiști sau mai activati si fosti politisti de valoare care au parasit sistemul.Dotări cu motociclete echipate ca în Uniune cu bastoane și accesorii sa pui la pământ răufăcătorii. Da creați și infrastructura ca în afara cu strazi suspendate si cai de rezerva apoi sa cereți pretenții. Asa de imagine nu are niciun efect sa consumați forțele când în alte locuri infracționalitatea e ridicata rau de tot. Poate Dnul Chestor badea trebuie sa se implice direct la minister.

570 X 90 CAPRA 3