930×122 CAPRA 5

gimnazială

COPII ȘI PĂRINȚI EMOȚIONAȚI LA ȘCOALA „NICOLAE IORGA” (GALERIE FOTO)

Și elevii din ciclul primar şi gimnazial au început astăzi noul an şcolar.

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Unele unităţi de învăţământ din Piteşti, cum este şi cazul Şcolii Gimnaziale „Nicolae Iorga” (fosta nr. 5), au intrat în noul an școlar şi cu un nou director.

Este vorba de Luminiţa Bratu, nimeni alta decât soţia fostului inspector şcolar general al judeţului, Gabriel Bratu. Acesta din urmă a fost membru PDL, dar de când a devenit consilier judeţean independent cochetează cu PSD, partid care se află la putere. Numirea soției în funcție de către actualul inspector școlar general, Dumitru Tudosoiu, de la PSD, a provocat nemulțumiri mari în Partidul Social Democrat.

Citiți și: Un elev de 16 ani și-a bătut doi colegi de clasă!

Revenind la deschiderea anului şcolar de la „Nicolae Iorga”, cei mai emoţionaţi au fost „bobocii” din clasele pregătitoare. Evident, în egală măsură sau poate și mai abitir, părinții lor!

Elevii, mai mari și mai mici, şi-au copleşit cadrele didactice cu flori. Imediat după festivitatea de deschidere, la care un preot a oficiat o slujbă religioasă, copiii au intrat la ore.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90